Van itt olyan, aki felnőtt nőként az anyjával, esetleg nagymamájával él?
Kérem, aki veszekedést szítana, az ne írjon a kérdéshez.
Én nem látok ebben semmi kivetnivalót, csak érdekelt mások története.
Én a szülői házban élek a szüleimmel.
A munkahelyem, ahol már 10+ éve dolgozom innen 5 percre van.
Azért élek itthon, a szülői házban a szüleimmel, mert inkább az itthoni költségekbe szállok be, mint idegennek fizessek albérletet + egyedül magamnak vezessek egy háztartást, amikor az a mostani helyzethez képest pazarlás lenne. Inkább azt az összeget is beadom a közös részbe, mint idegennek.
Ha olyan távol lenne a munkahelyem, hogy nem érné meg innen járni, vagy saját családom volna, akkor nem itt laknék.
Tehát én nemcsak nem tartatom el magam - ezt a mamahoteles nyálcsorgatóknak üzenem - hanem inkább a szüleimet segítem. Ennyit a nagy modern elidegenedés és egészséges viszonyulás ellentétéről.
Csak azért, hogy elmondhassam, külön élek, nem fogom idegennek fizetni azt, amivel itthon szállhatok be a közösbe.
32/N
Mamahotel?
És mi van ha az anyám lakik nálam és én tartom el, mert lusta dolgozni?
Épp ebből adódóan sok a vita, állandó a konfliktus, de az utcára meg csak nem tehetem a saját anyámat.
Hehh, a mamahoteles jelző csak a férfiakra vonatkozik, nőkre szigorúan nem, a kommentek alapján. :D
(és még hogy fel is vannak háborodva...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!