Tehetek valamit, tennek kéne-e valamit, ha a felnőtt lányom bekattant egy fiú miatt?
Elég őszinte a kapcsolatom a lányommal.
Nemrég lett vége egy 3 éves kapcsolatának, ő szakított, elég könnyen dolgozta fel. Ezzel még nincs is baj.
Azóta kicsit jobban "összemelegedett" az egyik egyetemi szaktársával. A fiú látszólag akar tőle valamit, élőben (egész ritkán találkoznak annak ellenére, hogy egy szakra járnak) nagyon udvarol, de amúgy nem keresi se telefonon, sem az interneten. Ettől a lányom teljesen begőzölt. Folyamatosan a telefonját nézi, minden csörrenésére ugrik, a fiú facebook oldalát nézegeti elég gyakran. Emellett folyton arról beszél, hogy vajon miért nem ír neki, vajon miért nem hívja, ha érdekelné a fiút akkor keresné stb.
Amikor már megkérdezte tőlem, hogy szerintem miért nem lájkolja (!) a képét a fiú, akkor elgondolkodtam. A lányom 22 éves, intelligens, komoly ember. Eddig sosem viselkedett ilyen gyerekesen. Rendben van, hogy szeretné, ha keresné a srác, de ez...
Beleszólni egyelőre nem szóltam bele, de nem akarom, hogy megszállott legyen. Mit gondoltok? Tegyek valamit, vagy inkább ne avatkozzak bele?
Miért gyerekes ez?
Mai világban másképp mennek ezek a dolgok, mint a te idődben, a lányod szerelmes, valószínű viszonzatlanul, nem kell beleszólni, pláne megalázni emiatt.
És főleg nem irigykedni rá.
lol, nem bekattant, csak dugni akar
hagyd már élni
Nem kattant be, csak ő ma 22, nem 1980-ban... 20 éve minket az ért tartottak kattantnak, ha képesek voltunk fél órát ázni, csak hogy egy busszal utazhassunk a kiszemelt fiúval, vagy két km kerülővel sétáltunk haza...
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!