Ha egy felnőtt fiú megveri az édesapját ököllel részegen, mert küldi lefeküdni, megbocsásson-e az apa?
Figyelt kérdés
2017. aug. 12. 17:23
1/15 anonim válasza:
Bocsánat annak jár, aki megbánja, amit tett. De ha van valódi megbánás, akkor jobb megbocsátani.
3/15 anonim válasza:
Felnőtt férfit minek kell elküldeni lefeküdni? Akkor fekszik le, amikor akar.
4/15 anonim válasza:
Az apja sem küldhetiel aludni, mert már felnőtt. Én kidobnám a házból. Lehet durván hangzik, de ha felneveltem, és úgy vettem ki még nálam lakik és kezet emel rám, kidobnám.
5/15 anonim válasza:
Valószínű nem volt ez annyira felnőtt. Vagy annyira részeg volt, hogy le akarták fektetni, mert balhézott.
6/15 anonim válasza:
Kijózanodás után üljenek le ezt megbeszélni.
7/15 anonim válasza:
Elküldeném a háztól. Ha egyszer kezet emelt az apjára, megteszi újra. Örüljön hogy nem jelentik fel.
8/15 anonim válasza:
Ha ivásra, erőszakra van kapacitás, akkor kétkezi munkára és a lakhatás előteremtésére is van. Ha majd 12 óra robotolás után is van kedve inni és verekedni, megteheti a saját albérletében, amíg valaki vissza nem üt és a kórházba nem juttatja pár hónapra.
10/15 anonim válasza:
Én reggelre összepakolnám a cuccait és mehet, amerre lát.
Miért? Mert az, hogy elküldöm aludni - nyilván jó okkal, mert másnap hótt rosszaul lesz, vagy éjszaka kellős közepén ne ordítson részegen -, nem jogosítja fel, hogy nekem essen.
Ha pedig nekem esik, akkor nincs miről beszélnünk, ha dorbézolni akar, megteheti ezt az albérletében is, ahol nincs aki beszóljon neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!