Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen rosszindulatúak a...

Miért ilyen rosszindulatúak a szüleim?

Figyelt kérdés
A szüleim elvaltak. 14 éves vagyok. Anyukámmal és a neveloapukammal élek (azaz anyukám barátjával) és az apukamhoz szoktam 2 hetente hétvégén járni. Nem vagyok egy vékony alkat. De nem is egy teltebb. Anyukám mindig piszkal vele. Meg kritizálja az öltözködésemet. De én nem szeretnék stílust váltani,mert nem vagyok ilyen mai tomeg lány vagy nemis tudom. Szóval anya csomószor fel szokta hozni, hogy olyan mintha a kukábol oltozkodnek. (igen szeret tulozni) és a nevelo apukammal régen volt csomó osszetuzesem. Múltkor azt mondta hogy nem érdekelné ha elutne egy villamos. És utal mint a sz*rt. Meg ilyen hasonlókat. Persze ezt akkor amikor anya dolgozik. Én nem igazán vagyok az a barátkozós típus. Inkább ilyen visszahuzodo vagyok. 3 barátnőm van. Es nincs is másra szükségem. De anyukam mindig csesztet hogy antiszociális vagyok. Pedig én nem szeretek középpontba lenni. És nem igazán az erősségem a barátkozás. De ezt mindig felhozzak veszekedesben. Sokat vágják a fejemhez, hogy senkim nincs. És hogy szerencsétlen vagyok. Apa meg azt mondja hogy különleges vagyok. Az osztályomban van olyan ember aki anyának szimpatikus,de nekem nem. Mindig szekal hogy velük baratkozzak, ne azokkal akiket ténylegesen bírok. Egyfolytában őket hozza fel példának. Hogy miért nem vagyok olyan mint ő, meg ilyenek. Ma a neveloaapam megkerdezte hogy mit csinálok. Mert bambultam. És mondtam hogy gondolkozok. Erre ő megkerdezte hogy "mivel?" Pedig én ismerem amikor poenkodik. De ez nem volt az. Szintén ma elkezdett nekem rofogni... Úgy érzem mintha nem szeretnének. Amíg anya és a neveloapam azt mondogatja, hogy valtozzak meg, mert nincs senkim, addig apa azzal győzköd, hogy ők itt vannak, bármi van. Meg ők észreveszik ha valami jót csinálok. És elfogadnak a hibaimmal. Valamiért olyan érzésem van mintha azt akarnak hogy más ember legyek. Nem szeretnek szerintem

2017. okt. 7. 12:32
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
96%
Hát ha ennyire nem szeretsz anyuddal élni, miért nem mégy az édesapádhoz lakni? 14 évesen már eldöntheted, hogy vele akarsz élni inkább.
2017. okt. 7. 12:45
 2/30 anonim ***** válasza:
93%

Oké és akkor adódik a kérdés: miért nem apukáddal laksz?

(csak zárójelben jegyzem meg, hogy könnyű úgy jó kapcsolatban lenni valakivel, ha nem lakunk vele együtt.)

2017. okt. 7. 12:46
 3/30 anonim ***** válasza:
17%
Ebben a leírásban van olyan ami tényleg gáz, meg olyan is amit te reagálsz túl, pl. a beszólás az csak poén volt, nem kellene ilyen komolyan venned.
2017. okt. 7. 12:47
 4/30 anonim ***** válasza:
94%
"Úgy érzem, mintha nem szeretnének." Mert nem szeretnek. Egyetlen megoldás apukádhoz költözni. Ezt ő nem kezdeményezte?
2017. okt. 7. 13:06
 5/30 anonim ***** válasza:
95%
Pont az ilyenek miatt tartom hülyeségnek, hogy a legtöbb esetben az anyánál helyezik el a gyereket.
2017. okt. 7. 13:13
 6/30 A kérdező kommentje:
Azért nem szeretnék apukamhoz költözni, mert anyukámnak eléggé rosszak az idegei. Mondjuk úgy. És tuti belebolondulna.🤔 Viszont apával már tárgyaltunk erről. Azt mondta hogy azt válasszam amelyik számomra a legjobb megoldás. De viszont az utolsó évet vegigjarnam ebbe a suliba... 😅
2017. okt. 7. 13:18
 7/30 anonim ***** válasza:
95%
Nyugodj meg, anyád nem fog belebolondulni, te viszont igen, ha nem változtatsz. És ebben a helyzetben te fontosabb vagy, mint anyád. Szeretni meg biztosan szeret, csak sok ember nem tudja megfelelően kimutatni az érzéseit és ő is ilyen.
2017. okt. 7. 13:22
 8/30 anonim ***** válasza:
11%

az nem lehet hogy tényleg szarul nézel ki és anyád neked akar jót csak nem érted meg?

fogyjál le és öltözz csinosabban, akkor valószínű nem ezzel lesz elfoglalva a családod

2017. okt. 7. 13:51
 9/30 A kérdező kommentje:
8-nak és ha én nem akarok? Akkor egész életemben hallgathatom vagy mi? Arról még nem tehetek hogy önmagamat adom. 🤷🏼
2017. okt. 7. 13:55
 10/30 anonim ***** válasza:
89%
Adom a hetest. Szerintem koltozz el apudhoz, lehet anyudnak es NEKED (tuti) jot tenne. Rajonne, hogy nem igy kell banni a gyerekkel, buntudattal elne es azon lenne, hogy hogy mutassa ki a szeretetet es hogy legyen jobb neked a jovoben. Ha meg nem, akkor pukkadjon meg es ne torodj vele. Apukaddal sokkal jobban erezned magad, mint anyaddal meg neveloapaddal lelkiterrorban lenni.
2017. okt. 7. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!