A szüleim kisajátították az autómat amit hitelből vettem, és a hitelre ők beszéltek rá. Mit csináljak?
Ha a Te neveden van az autó, akkor a legközelebbi alkalommal, mikor az engedélyed nélkül viszik el, jelentsd be a rendőrségen, hogy ellopták, aztán majd magyarázkodhatnak, ha megfogják őket.
Vannak egyszerübb megoldások is: rakj bele rejtett kapcsolót a gyújtáshoz, vagy mikor megérkezel, vedd ki az elosztóból a " kalapácsot ", anélkül úgysem mennek semmire. Vagy szereltess levehető kormányt bele, aztán vidd magaddal. Ha nagyon ismered az elektromos részét, a megfelelő biztositó kivételével is hasonló eredményt érhetsz el.
Ki fizeti a törlesztőt?
Ha Te fizeted és a neveden van a hitel és a kocsi is, akkor az a Tiéd.
Állj ki magadért és a kocsiért.
Mondd nekik, hogy magadnak vetted az autót és Te gürizel azért, hogy ki legyen csengetve a biztosítás, a törlesztő.
Velem is hasonlo tortent. Vettem egy kocsit sajat penzbol es mikor nem voltam otthon akkor anyam azzal ment boltba es arra hivatkozott hogy a kajabol en is eszek szoval viheti a kocsimat. Elegem lett hogy mindig kimelgetem a kocsit, sokszor inkabb motoroztam, o meg csak beul es viszi. A kulcsokat elraktam es tobbet nem is vezette a kocsimat utana. Mondtam hogy osztozzanak apammal a masik auto.
Ezt tanacsolom neked is hogy a kulcsokat tedd el es ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!