Mit kérdeznél Édesanyádtól, ha tudnád, hogy utoljára beszéltek?
Figyelt kérdés
Mit mondanál?2017. márc. 16. 14:52
1/11 anonim válasza:
Nem hatna meg. Maximum megkérdezném, hogy megbánta-e, amiért utolsó szrdarabként bánt a gyerekeivel annak idején, bár erre tudom is a választ.
2/11 anonim válasza:
Megköszönném neki az eddigi életem. Ha komoly kérdéseim lennének felé, azt meg most tenném fel.
3/11 anonim válasza:
Nem tudom, én nem kérdezhettem töle semmit, az utolsó honapot korházban töltörte, ahová nem mehettem be.
4/11 anonim válasza:
Hanyas vonattal megy? Hala Istennek nem lattam mar vagy 3 eve
5/11 anonim válasza:
Pont ugyanazt mint az #1-es. :(
6/11 anonim válasza:
Sokan vannak így akik azt kérdeznék mint az 1 es
7/11 anonim válasza:
megmondanam hogy mindennel jobban szeretem..es mindent köszönök..fent talalkozunk majd..sajnos 70eves....33f
8/11 anonim válasza:
Elmondanám, hogy nagyon szeretem és ő volt a legjobb anyuka, akit ismertem. Megkérdezném, hogy mi a legszebb közös emléke velem.
9/11 anonim válasza:
Hogy mire volt jó az, hogy ha csak kinyitotta a száját, valami hazugság jött ki belőle.
10/11 anonim válasza:
Nem kellene kérdeznem, magától is ugyanaz a hülyeség ömlene belőle, mint egész életében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!