Megtehetik ezt a szüleim?
Megtehetik.
Mit tudsz ellene tenni?
Ellenkezel, jön a balhé és a nagyobb szigor.
Általában az ilyen szülőktől szoktak elmenekülni a gyerekeik, amikor nagykorúak lesznek.
Ha az érdekel, jogilag megtehetik, és nem tehetsz semmit ellene.
Erkölcsileg persze más a helyzet, nem valami illendő egy kamaszlány telefonját nézegetni. Ha lekódolod, az segít, de lehet, hogy csak feldühíti őket.
Inkább töröld az üzeneteidet, hívásaidat, hogy ne lássanak semmit. Talán előbb-utóbb akkor abbahagyják.
2 ev mulva nagykoru leszel es elmehetsz a pasiddal ha meg addig egyutt lesztek.
En is lekodoltam a telefonom nem nagyon erdekelte a szuleimet mert elvittek szakszervizbe ahol szinte ujja 'varazsoltak' a telomat majd a koltseget behajtottak rajtam. Ebbol tanultam , h inkabb torlok minden olyan dolgot ami csak ram tarzozik. Lehet helytelenul cselekedtem de legalabb nem volt balhe es egy ido utan leszalltak rolam , ugy tudtak , h nincs semmi titkolni valom. Orultek a markukba , h 'en ugye megmondtam elore'. Amugy igen igazuk volt csak par honappal kesobb.😀
Azert kivancsi lennek a szuleid verziojara is. Pontosabban a tiltas valodi okara, nem lennel az elso akit okkal tiltanak.
Mert attol hogy te csak egyfajta valaszokra vagy kivancsi, bizony van kamasz szerelem ami elmulik.
"Mert attol hogy te csak egyfajta valaszokra vagy kivancsi, bizony van kamasz szerelem ami elmulik." - az, hogy a szerelmek egy része elmúlik, az egyfelől természetes, másfelől egyáltalán nem életkor-függő, megesik az 15, 35 meg 55 évesen is...
És egyáltalán nem indok semmire, kicsit sem menti a szülők bűnös magatartását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!