Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Najo elegem van! Kerem valakk...

Najo elegem van! Kerem valakk segitsen. szuleim szinte mar lenyomoznak! Mit kene tennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok most betelt nalam a pohar. 15 eves leany vagyok, kozepiskolas. Szuleim mar szinte fogsagba tartanak....... annyira elegem van, elszokok itthonrol. Az tortent ma, hogy apu elkezdte sorolni, hogy merre jartam mikor, hova mentem, percre pontosan, minden nap ellenorzik!! Sehova se mehetek, hazakisernek, meg a suliig is, hozzateszem, kozepiskolas vagyok. Baratnokkel nem mehetek el, baratkozni se engednek, ha a baratnom ugymond nem felel meg az elvarasuknak, szolnak neki, osztalyfonoknek is. Elozo sulimba is ez volt total kivoltam kozositve.

Nem vagyok kihivo oltozekbe, nem sminkelem agyon magam, sot egyatalan, nem vagyok bulizos, semmi eset se volt ami miatt ez kialakult naluk. Altalanos iskolaba 1 tol 8. Osztaly utolso napjaig kaputol kapuig kisertek.

Szamomra ego volt mindig lattak, jottek ertem. Anyu szinte az osztalyfonokot naponta latogatta. Setalni ki se engednek, kertbe se nagyon, sot kulon szobam sem lehet. Telefonlm legalabb van.... ugyan mit tegyek? Nyaron is vegig zarva voltam, nyaralni se voltunk..... semmi magan eletem sincs. Segitsetek kerlek :(

2017. okt. 5. 21:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Fszok a szüleid. El fogsz tőlük majd menekülni 18-25 éves korod között vagy egyetemi koleszba, vagy albérletbe, vagy valami csávóval, akit tapasztalatlanul választottál és első jöttmentbe majd beleszeretsz, aki kicsit is figyel rád és lehet, hogy kb. cseberből vederbe fogsz esni.

De nem biztos. Valahogy lehet, hogy velük is lehet beszélni, idővel talán változhat a dolog. És lehet, hogy már csak pár évet kell kibírnod velük.

kb az tudna segíteni ezen, ha több értelmes ember beszélgetne szüleiddel ezekről, meg lenne még valaki, aki megfenyegetné őket, hogyha egy ujjal is hozzád érnek, akkor eltöri kezüket-lábukat.

A gyermekvédelem és egyebek nem állnak a helyzet magaslatán sajnos, de meg lehet próbálni. Viszont az osztályfőnököddel beszélhetsz ezekről, bizonyára ő is tudja ezeket, és hátha szót tud érteni velük, ha már kb naponta dumálnak...

2017. okt. 16. 09:44
 22/23 anonim ***** válasza:
Járj valami önvédelmi dologra, lehetőleg krav maga, vagy kickbox legyen, vagy mindkettő (ne valami karate, meg kapuera, meg ilyesmik...)! Hátha támogatnák a szüleid a dolgot, hogy nagyobb biztonságban tudhassanak! És hátha majd nem kell félned attól, hogy megvernek... ha megpróbálják, akkor önvédelem, rendőrt hívni és beviszik őket
2017. okt. 16. 09:47
 23/23 Savlekotő ***** válasza:
Jézusom,15 éves a kertbe se mehet,ijesztő,sztem jehovások vagytok,tuti..
2020. dec. 20. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!