Najo elegem van! Kerem valakk segitsen. szuleim szinte mar lenyomoznak! Mit kene tennem?
Sziasztok most betelt nalam a pohar. 15 eves leany vagyok, kozepiskolas. Szuleim mar szinte fogsagba tartanak....... annyira elegem van, elszokok itthonrol. Az tortent ma, hogy apu elkezdte sorolni, hogy merre jartam mikor, hova mentem, percre pontosan, minden nap ellenorzik!! Sehova se mehetek, hazakisernek, meg a suliig is, hozzateszem, kozepiskolas vagyok. Baratnokkel nem mehetek el, baratkozni se engednek, ha a baratnom ugymond nem felel meg az elvarasuknak, szolnak neki, osztalyfonoknek is. Elozo sulimba is ez volt total kivoltam kozositve.
Nem vagyok kihivo oltozekbe, nem sminkelem agyon magam, sot egyatalan, nem vagyok bulizos, semmi eset se volt ami miatt ez kialakult naluk. Altalanos iskolaba 1 tol 8. Osztaly utolso napjaig kaputol kapuig kisertek.
Szamomra ego volt mindig lattak, jottek ertem. Anyu szinte az osztalyfonokot naponta latogatta. Setalni ki se engednek, kertbe se nagyon, sot kulon szobam sem lehet. Telefonlm legalabb van.... ugyan mit tegyek? Nyaron is vegig zarva voltam, nyaralni se voltunk..... semmi magan eletem sincs. Segitsetek kerlek :(
Féltenek.
Próbálj jókislányként viselkedni és ha ezt látják pár hétig, utána biztos több esélyed lesz komolyan leülni elbeszelgetni velük erről.
Ha a szabályaik szerint játszol, elkezdenek bízni benned és utána már több teret hagynak majd.
Vagy legalábbis könnyebben
megérteted majd velük mit szeretnél és könnyebben fognak belemenni abba amit te akarsz.
Türelem és bizalom.
A lázadozással sehova nem jutsz, legalábbis semmi jó nem fog kisülni belőle.
Van gyerekem, tudom. Hihetsz nekem.
#2 is azt erősíti meg amiket írtam.
Semmi jóra nem vezet a lázadozás.
Beszélni kell róla, de nem támadva.
Higgadtan és türelmesen, kompromisszumkészen.
#1 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!