Szülők! Ti mit szólnátok, ha a 25-30 éves fiatokról kiderülne, hogy egy 14-15 éves barátnője van?
#24 Na, ebben nagyon igazad van. Az ilyen 15-25 évesek kapcsolataiban a fiatalabb fél mindig meg van róla győződve, hogy ő milyen rettenetesen érett... Marhára nem, nagyon ritka a tényleg érett, felelős gondolkodású lány. A többség maximum más(!) érdeklődési körű, mint a többiek, de érettségről szó sincs. Csitri kis kamaszlány mind 99%-ban.
Azért is írom, mert nekem is volt pár hónapig 16 évesen 27 éves barátom. Akkor nagyon felnőttnek éreztem magam, most pedig pontosan látom, hogy mi különbség a 16, 26 vagy idősebb önmagamhoz képest.
Ahogy a szicíliai közmondás tartja: Donna a 18, omu a 28.
Mármint hogy ez az legmegfelelőbb házasodási kor és a legideálisabb korkülönbség. Szóval csak 3 évet kell várni, és előáll az ideális helyzet.
:-)
Hat, elegge csalodott lennek.
Sajnalnam, hogy 25-30 evesen nem kepes maganak talalni egy korabelit, es egy tinire kell akaszkodnia. Valoszinuleg atbeszelnem vele, hogy mit akar egy kiskorutol, es megprobalnam ertesiteni a lany szuleit, mert nem hiszem hogy orulnenek ha egy felnott ember lenne a kislanyuknak a baratjan. Utana csak remenykednek, hatha a szulei eltiltjak a “fiamtol”, es helyrerakjak...
Van egy barátnőm Es 14 éves Es a pasija 25
Es lehet az fiatalabb mint a 30 de a barátnőm mindig megy a pasi szüleihez Es nagyon jóban vannak ,meg a testvérekkel is
Bar EN erre tuti nem IGY reagálnék mint ok
EN tuti nagyon elgondolkoznek azon hogy mit rontottam el hogy ilyen idősen tini lanyokra bukik ....
Mert akkor eléggé felre nevelhettem ....azert akkor elég nagy csalódás érne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!