Mit tennétek, ha a 14 éves fiatokról kiderülne, hogy teherbe ejtett egy vele egykorú lányt?
Hát ha az én fiam tenne ilyet.. te jó ég.. legelső hogy felveszem a kapcsolatot a lány szüleivel. A gyerekekkel nagyon komolyan el kell beszélgetni, és ha lehetőség van rá az összes szülő közösen beszélje meg a továbbiakat.
De én biztos hogy sokkolva lennék egy ilyen hírtől.
Hát a lány szülei is meg fogják tudni előbb-utóbb. Az is lehet, hogy annyira nincsenek felvilágosítva, hogy bele sem gondolnak, hogy 3hónapig lehet csak abortuszt végezni, így mire kiderül már léső lesz.
Mindenesetre ha a lány szüleinek fontos a gyerekük, akkor azthiszem fognak menni a sráchoz, hogy agyonverjék. És amikor kiderül, hogy a szülei tudtak róla de nem szóltak, akkor valszeg ők következnek.
Lehet csak kifele nem mutatják, és közben otthon beszélnek róla. Az én unokatesómék családja is olyan volt, hogy mindig is a tökéletes családot kell mutatni, pedig rengeteg problémájuk van.
èn támogatnám hogy tartsák meg, de ehhez a lány szüleinek is nagyban kell bele egyeznie, mert ök lesznek akik támogatják a lányukat, a fiu szülei meg a másik oldal. ès persze a lánynak is akarnia kell a babát. Ha mindenki akarja és anyagiak is vannak rá, akkor inkább a megtartást támogatnám. Ha azt látom a lány nagyon ellene van, vagy rosszak az anyagi körülmények akkor az abortuszt támogatnám, mert nincs értelem hogy a baba szenvedjen.
Hát amikor az ember fialánya ekkora bajt követ el akkor elég nehéz visszafognia magát egy szülőnek szerintem.
Sajnos manapság nagyon elcseszettek a gyerekek. Tudom én vagyok maradi (24évesen), de nagyon nem tartom helyesnek azt sem, hogy 14évesen már nyomatjál az ipart keményen.
Viszont nem jól tudom, hogy 14évesen a szex bűncselekmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!