Szülők! Ti mit szólnátok, ha a 25-30 éves fiatokról kiderülne, hogy egy 14-15 éves barátnője van?
Elásnám valahova.
Mégis mit szólnék? Nyilván nem tapsikolnék örömömben, és valószínűleg hangot is adnék a nemtetszésemnek és annak, hogy mekkorát csalódtam.
Eszembe jutna, hogy velem mit csinált az ilyen idős naaagy "szerelmem"
... És elgondolkodnék, hogy hogy nevelhettem ilyen embert a gyerekemből?
Szerintem elhánynám magam aztán elájulnék. Azért ennyi idősen ez a korkülönbség NAGYON NAGY. Egy 30 éves már rég felnőtt, a kortársainak már családja meg gyerekei vannak, ez meg összejön egy 14 évessel, aki még konkrétan kisgyerek... Jóég... Hát nagyon kiborulnék. Nyilván nem tudnék ellene tenni, se hisztivel, se tiltással nem lehet ilyenkor semmit elérni, de azért elbeszélgetnék a kislány szüleivel, hogy ők mit szólnak hozzá. Ők még meg is tehetnék, hogy eltiltják egymástól a "fiatalokat".
A fiammal is alaposan elbeszélgetnék, de lehet, hogy elküldeném kivizsgálásra is. Ez nem normális dolog, ez betegség, ha egy régen felnőtt férfi éppen csak serdülő kislányokra izgul. Nem, nem, nem fogadnám el.
Na akkor egy nemcsaholó nem sztereotíp válasz:
Eszembe nem jutna élből negatívan ítélkezni. Ha valóban szeretik egymást és őszinte, igazi a szerelmük, kapcsolatuk, akkor támogatnám őket.
Inkább arra fókuszálnék, hogy a csajszi nehogy dörzsölt legyen és ne legyen hátsó szándéka, hogy esetleg valami pedofilbotrányszerű dolgot kavarjon a sráccal. De nem tagadnám ki a fiamat és nem kezdeném pocskondiázni.
#7 Téged nem zavarna, ha a felnőtt fiad "élete szerelmét" egy naiv kislányban találná meg? (Attól, hogy sokakat ilyenkor már dugnak, mint a lopott biciklit, még kislányok maradnak agyilag.)
Mert nekem (bármennyire szeretem a fiamat, bármennyire nem tudnám ezért poncskondiázni) azért megszólalna a vészcsengő a fejemben. Ugyanis ez nem normális. És nem a 10-15 év különbség miatt, mert az később beleférhet, hanem mert közöttük ezekben az életkorokban egy szakadék van minden szempontból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!