Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogyan álltatok volna...

Ti hogyan álltatok volna ehhez a helyzethez?

Figyelt kérdés

Párommal a múlt hétvégén elutaztunk a tanyájukra. Két napra. Péntek este mikor elindultunk telefonon szóltak 10 és 11 között lejönnek hogy megmutassák egy vevőnek a helyet. Jó. Mondom oké. Ezzel nincs semmi baj. Jöjjenek. Fél 9kor keltem fel. Reggelizni indultam. Párom vidáman jött oda hogy a szülei lassan megérkeznek. Elindultak hamarabb mert nem tudtak aludni. Na, ugye szerettem volna szépen lassan megreggelizni csendben. De tudtam pár perc és megérkeznek. Így gyorsnak kellett lennem. Már ettől ideges lettem. Megérkeztek 9kor. 11 óra előtt az anyja kérdi mi legyen az ebèddel, hozott húst. Erről nem volt szó. Tudták hogy mi is vettünk. Nekem is volt tervem. Közli hogy a férje pontban délben akar ebédelni mi legyen mit süssünk. Válaszom nem tudom mi volt és elmentem sétálni. Mikor vissza értem láttam megebédeltek. Párom mondta fél óra majd indulnak. Közben ugye jött a vevő 10 percet volt ott. A szülei mindenfélét csináltak. Így késő délután mentek el. Páromnak szóba hoztam ezt hogy képzelték? Miért nem szóltak előre? Párom azzal jött ő ezt nem tudta előre. Nem tud mit csinálni. Közbe szóltam legalább annyit mondhatna nekik, legközelebb szóljanak előre.

Engem ez az egész nem idegesített volna ha előre közlik mik a terveik. Párom aztán semmit se mondott nekik, nem szól bele a dolgaikba címen. Aznap rosszul éreztem magam.

2017. szept. 28. 12:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%

Máskor nem a szülők tanyájára mész ha kettesben akartok lenni hanem valahová elutaztok akár a szomszéd városba, foglalsz szállást és máris kettesben vagytok. Oda nem fog beállítani senki.

Én úgy álltam volna a dologhoz hogy ilyen miatt nem hisztizhetek. Hiszen nem az én tanyám, a barátod szülei akkor és annyi időre mennek amennyire akarnak. Az aktuális barátnőhöz nem kell alkalmazkodni.

2017. szept. 28. 15:52
 12/24 A kérdező kommentje:

11

Milyen aktuális barátnő? Élettársak vagyunk.

2017. szept. 28. 15:54
 13/24 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Nem neked akart az anyós a múltkor palacsintát csomagolni?
2017. szept. 28. 16:17
 14/24 anonim ***** válasza:
83%

Nézd Kérdező, én (mint minden pánikbeteg, egyébként) elég nehezen viselem a hirtelen programváltozásokat, meg az L-en is túl vagyok már, nem csak az X-eken:), de erre csak azt tudom írni, hogy hiszti a javából. Elmentetek a pároddal két napra, és ebből egy vevő hirtelen felbukkanása és az akörül való kavarás elvitt egy fél napot... hallatlan, szörnyűség:)

Soha ne legyen nagyobb problémád az életben, azt kívánom.

2017. szept. 28. 16:23
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is egyből a palacsintás jutott eszembe.
2017. szept. 28. 17:06
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Linkeljetek mar a palacsintasat, ugy nez ki lemaradtam.
2017. szept. 28. 17:28
 17/24 anonim ***** válasza:
94%

Megértem, hogy zavar a helyzet kérdező, de egyet kell értenem másokkal: nem saját házad, nem lefoglalt szállás, még szóltak is valamelyest, ha korábban is érkeztek... Ilyenek vannak, sőt, sokkal, sokkal cifrábbak is lesznek még az életben. Érdemes lazábban kezelni, tragédia sem történt.

De a sétával nincs gond, az jót tud tenni mindkét félnek, ha az ember épp ideges (akár elég okkal, akár anélkül, mindegy, vannak irritáltabb pillanatok az embernél, főleg bizonyos vérmérsékletnél). Az ebéd nem zavart volna, ők főznek délre, amit hoznak, én pedig utána főzöm, amit én hoztam - vagy örülök az övéknek, azzal sincs munkám.

Mivel tanya, ott csak talál az ember nyugis reggelizőhelyet, az evéshez még csak a házban se kell lenni. De lehet, hogy én vagyok túl laza.

Mindegy, az elején összefoglaltam a lényeget: felesleges elemezgetni, ilyen apróságok várhatóak, lépj túl rajta. Kiírtad, ennyi. A következő, kettesben töltött napnak ezt illett volna lekezelnie, nagy baj, ha még akkor is ezen pörög az ember.

Ha nem tudsz mit csinálni, mert ilyen fajta vagy, akkor máskor ne menj más ingatlanába, biztos, ami biztos. Nem tudok mást mondani.

2017. szept. 28. 17:30
 18/24 anonim ***** válasza:
25%
Bírom ezeket a falusi észkombájnokat.
2017. szept. 28. 17:31
 19/24 anonim ***** válasza:
85%
Szia! Én nem akarlak megbántani de szerintem egy kicsit eltúlzod.... Ez az ő tanyájuk ahol ahol azt csinálnak amit akarnak mivel az övék... Azért jöttek hamarabb mert ha vevő jönne én sem hagynám utolsó pillanatra az érkezést... Amikor elmentél sétálni ami jelen esetben a duzzogni finomított változata akkor az otthoniak biztos azt gondolták hogy na ez besértődött es jogos is hogy semmi problémád nem volt vagy nem hangoztattad hogy lenne.... Most ne haragudj de mik is voltak a problémáid? Hogy anyósék kijottek az Ő tanyájuk tanyájukra? Vagy hogy ők is vettek húst? Most gondolj arra hogy ezzel az párodat is kellemetlen helyzetbe hoztad és anyósék napját is elcs#szted... A húsos esetre visszaterve ez most tőlem egy kérdés? Ti megbeszélitek előre h ki mikor vesz húst? Bocs ezen fennakadtam 😂.... Na mindegy... Lépj túl ezeken a nagy "problémákon" sokkal nagyobb gondok is vannak az eleteben..... 😰
2017. szept. 28. 17:38
 20/24 anonim ***** válasza:
2017. szept. 28. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!