Megmondjam anyukámnak, vagy inkább ne?
2 hét múlva leszek 18 éves. Több, mint 2,5 éve vagyok távkapcsolatban, eddig havonta, nyár óta pedig hetente-kéthetente találkozunk de csak pár órára. Idén együtt nyaraltunk, akkor aludtunk először együtt, de hiába kívántuk egymást, nem történt meg.
A szüleimmel jóban van, bár anyukám szerint túl sokat foglalkozok vele, ami érthető is, mert rajta kívül csak a család van itt nekem, de apámmal évek óta nem beszélgettem, a tesóim meg éppen kamaszodnak, úgyhogy nem lehet rájuk nézni sem. Tehát van nekem a barátom, és az anyukám, és kb ennyi. A barátom anno kihúzott a depresszióból, azóta is kapaszkodok belé amennyire csak lehet.
Úgy beszéltük, hogy ha betöltöm a 18-at, megtörténi végre, egyelőre titok, mert anyukám ellenzi, akárhányszor felhoztam, veszekedés lett belőle, mindig azt mondta túl kicsi vagyok még ehhez, ami jogos is. Na de ha 2,5 éve együtt vagyok vele, és megvárom, hogy 18 legyek, akkor is visszatartana?
Igazából már le van szervezve a dolog, mindenképp megtörténne a szülinapom után, kérdés csak az, hogy elmondjam anyukámnak, vagy nem kell róla tudnia?
Már így is nehezen enged el hozzá, mert "túl sokat találkozunk" (hetente 1x), félek, ha megtudná, nem engedne el. :(
Igen, teljesen logikus egyébként. :)
Valószínűleg inkább elmegy egy éjszakás kalandra, mert jobban megéri neki, inkább, minthogy egy stabil kapcsolatban legyen egy olyan lánnyal, akivel teljesen azonos az érdeklődése, kitart mellette, történjen bármi, úgy szereti ahogy van. Főleg, hogy ő maga is átélte, milyen érzés, ha megcsalják, akkor már csak azért is össze kell törnie a barátnője szívét. Meg amúgy is természetes dolog, hogy egy kapcsolatban nem azért vannak az emberek, hogy együtt legyenek lehetőleg örökre, csakis azért van két ember együtt, hogy szexeljenek. Egyáltalán nem alapvető dolog az őszinteség, bizalom és a tisztelet. :D
Ne mond meg neki.
Amúgy meg milyen az,h 12-13 évesek nyugodtan b*szn*k te meg már majdnem felnőtt vagy és BELESZÓLNAK?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!