Megmondjam anyukámnak? (Több lent)
Figyelt kérdés
Szóval van barátom, nagyon szeretjük egy mást és szeretnénk lefeküdni. Anyukámmal is és a barátommal is beszéltünk a témáról, de anyának még konkrétan nem mondtam meg. Elmondjam neki?2013. nov. 19. 14:03
1/12 anonim válasza:
Minek? Már nagylány vagy, önállo keresettel, lakással. Majd ha jön a baba.
2/12 anonim válasza:
Ha tartós kapcsolatot remélsz, nem ártana
3/12 anonim válasza:
Alapból nem tartozik anyukádra, hogy éppen nemi életet élsz.
De ha olyan viszonyban vagytok, (jó barátnők is egyben) akkor meg is beszélhetitek, mert akadálya nincsen.
Egyébként ha ilyen a viszonyotok, és megbeszéled vele biztosan értékelni fogja ezt a bizalmat a részedről.
De ha esetleg tudod, hogy balhézna érte, akkor nem kell szitani a tüzet, nem tartozik rá. És védekezzetek.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Amúgy kiskorú vagyok de nem kellenek itt a negatív kommentek. 14éves kortól eldönthetem kivel, mit csinálok.
2013. nov. 19. 14:35
5/12 anonim válasza:
úristen csak azt ne mondd hogy 15 vagy... jesszus hova fajul ez a világ...
6/12 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy annyi vagyok? És mondta, hogy a negatív kommentekek mellőzzék...
2013. nov. 19. 14:58
7/12 A kérdező kommentje:
*mondtam
2013. nov. 19. 14:58
9/12 anonim válasza:
Egészségedre!
Anyudnak szerintem meg nem kell mindenről tudna, majd rájön magától. De csak akkor ha max. 16-17 éves vagy. Annál előbb inkább szólj neki
10/12 anonim válasza:
már a kérdésedből látszik hogy 15 vagy...
ne ezzel foglalkozz hanem tanuld meg normálisan az egyenleteket ne kapj megint karót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!