Miért álmodhat egy 4 éves szexuális molesztációról?
Nem sok emlékem van 4-5 éves koromból, de egy visszatérő álmom megmaradt.
Álmomban egy rácsos szobában voltam (kb amilyennek elképzeltem a börtönt akkoriban), és egy akkor kb 30 éves férfi családtag megvert, és fogdosott. Ott is.
Nagyon nagyon szégyeltem magam (olyan kimondhatatlan undor érzet, akkor éreztem hasonlót, amikor a valóságban már felnőttként viszont láttam valakit, aki megerőszakolt), tudatában voltam, hogy velem most valami rossz történik, és bűntudatom volt.
Viszont nem emlékszem, hogy valaha is történt volna ilyesmi a valóságban. Sose volt közeli viszonyom az adott családtaggal, sőt, most kifejezetten rossz véleménnyel van rólam, amit másoknak is hangoztat, holott már vagy 5 éve nem láttam.
Miért álmodhattam ilyet, és miért maradt meg ennyire?
23l

Sajnálom, ha valóban megtörtént veled, de azért ne vedd készpénznek, hogy valóban történt ilyesmi.
Nekem kamaszként apámmal kapcsolatban voltak szexuális tartalmú álmaim, holott soha semmi ilyesmi nem történt a valóságban, még gondolat formájában sem. Aztán szépen megszűntek ezek a fura álmok. Gondolom Freudnak néhány dologban igaza volt.
De légyszi, akkor is, ha nem vág témába, tanuld/tiszteld annyira a közös nyelvünket, hogy nem írsz le olyan nem létező szót, mint a molesztáció.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!