Miért álmodhat egy 4 éves szexuális molesztációról?
Nem sok emlékem van 4-5 éves koromból, de egy visszatérő álmom megmaradt.
Álmomban egy rácsos szobában voltam (kb amilyennek elképzeltem a börtönt akkoriban), és egy akkor kb 30 éves férfi családtag megvert, és fogdosott. Ott is.
Nagyon nagyon szégyeltem magam (olyan kimondhatatlan undor érzet, akkor éreztem hasonlót, amikor a valóságban már felnőttként viszont láttam valakit, aki megerőszakolt), tudatában voltam, hogy velem most valami rossz történik, és bűntudatom volt.
Viszont nem emlékszem, hogy valaha is történt volna ilyesmi a valóságban. Sose volt közeli viszonyom az adott családtaggal, sőt, most kifejezetten rossz véleménnyel van rólam, amit másoknak is hangoztat, holott már vagy 5 éve nem láttam.
Miért álmodhattam ilyet, és miért maradt meg ennyire?
23l

Biztos megtörtént sajnos. A trauma folyton feltör álomképek által.
Az h ilyen negativan áll hozzád a kérdéses rokon egy plusz bizonyiték hiszen van egy mondás " azt utáljuk a legjobban, akit megbántottunk"

Biztosra nem mondanám, higy megtörtént. Lehetett valamilyen film utóhatása is. Vagy különböző dolgok összekapcsolása.
Esetleg egy terapeuta hipnozisban előhozhat valós emlékeket

nem tudom, hogy egy 4 éves mennyire fogja fel a molesztálás tényét, kb csak emiatt bűzlik a dolog.
De, persze, lehet akkor se volt szimpatikus a rokon és emiatt maradt róla meg valami, ha kettesben szembesítenéd, akkor a reakciójából megtudhatnád a választ.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!