Miért csinálja ezt apa?
Tegnap hoztam haza a lovam terepről, apa aludt. A lovam elrántott, az árkon keresztül húzott és az úton is. Elszökött de megfogtam. Hazahoztam mikor arra lettem figyelmes hogy nen érzem az egyik kezem és a bal térdem. Lekente anya betadinnal és bekötötte. Elaludfam, reggel mikor felkelek nem érzem a térdem, 3x akkora mint a másik. Nem tudok ráállni. Mikor nagy nehezen kibicegtem a mosdóba, apa meglátott út közben: "jaaaj kis bice bóca, nem is fáj az, ne játszd meg magad!" Megkértem hogy hozzon be egy pohár vizet a szobámba. Behozta: "ezentúl ki is kell szolgálni?" Mikor jött be anya is mondtam neki hogy nagyon fáj és nem tudom behajlítani. Azt mondta ha elmúlik el, ha nem akkor megnézi egy doki. Apa azt mondta nem kell ennek doki pár nap és elmúlik.
Most csak én vagyok ezek szerint ennyire kényes, vagy apa tényleg nem foglalkozik velem? (Azóta is a gépen játszik.)
15/L

Nekem ugyan ez szokott lenni, de anyámmal. Nem hiszi el ha beteg vagyok. Emiatt minimum 4-szer kerültem már életveszélyes helyzetbe. Ebből kettő 41 fok feletti lázzal, mert anyám nem volt hajlandó orvoshoz vinni, és azzal jött, hogy biztos a suli, meg csak megjátszom... Persze. A 41°C os lázat.
Szerintem párszor már eljátszottad ezt a szüleiddel, és ezért apád kissé bizonytalan volt. Azzal meg én is egyetértek, hogy nem vagy még elég felelősségteljes a lótartáshoz. Ugye tudod hogyha ebből valami bajod lesz, a szüleidet veszik elő, mert kiskorú vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!