Miért csinálja ezt apa?
Tegnap hoztam haza a lovam terepről, apa aludt. A lovam elrántott, az árkon keresztül húzott és az úton is. Elszökött de megfogtam. Hazahoztam mikor arra lettem figyelmes hogy nen érzem az egyik kezem és a bal térdem. Lekente anya betadinnal és bekötötte. Elaludfam, reggel mikor felkelek nem érzem a térdem, 3x akkora mint a másik. Nem tudok ráállni. Mikor nagy nehezen kibicegtem a mosdóba, apa meglátott út közben: "jaaaj kis bice bóca, nem is fáj az, ne játszd meg magad!" Megkértem hogy hozzon be egy pohár vizet a szobámba. Behozta: "ezentúl ki is kell szolgálni?" Mikor jött be anya is mondtam neki hogy nagyon fáj és nem tudom behajlítani. Azt mondta ha elmúlik el, ha nem akkor megnézi egy doki. Apa azt mondta nem kell ennek doki pár nap és elmúlik.
Most csak én vagyok ezek szerint ennyire kényes, vagy apa tényleg nem foglalkozik velem? (Azóta is a gépen játszik.)
15/L

Sok undorítóbb dolog van annál, mint ha valaki sajnáltatja magát, ne írjatok már ökörségeket.
A kérdező pedig nem várt sajnálatot, csak szimplán nem tudta hova tenni az apja megjegyzéseit.
Mi nem ismerjük, nem tudjuk, milyen. Lehet, hogy vigasztalni akart, lehet, hogy piszkálódott, lehet, hogy csak viccelődött... mi ezt nem tudjuk megmondani.
Azt viszont igen, hogy ha még napokat vártok, és nem mentek el orvoshoz, akkor anyáddal-apáddal hárman együtt sincs több eszetek, mint egy hangyának.
Lehet törés, szalagszakadás, izomszakadás, bármi... ha nem mész vele orvoshoz, 5 nap alatt pont összehozod az otthon fekvéssel, hogy életed végéig sánta legyél.
A másik meg, hogy talán át kéne gondolni, nem e vagy túl fiatal a lótartáshoz. Gondolom a lovat azért apukádék vették neked, meg ők fizetik az ellátását, szóval bizonyára törődnek veled.
De ezek szerint nem vagy még elég érett a feladatra. Legközelebb majd rád lép a lovad, megtapos párszor, aztán kifut az autópályára és többet egyikőtök se kel fel.

Velem is ez van, ha bajom van, hogy apa nem hiszi el, beszólogat.
Lázas voltam, nagyon, erre, hogy nem akarsz iskolába menni, ő tudja, csak azért van. A legújabb slágere, hogy "megbolondultam", bármit is takarjon ez, megjátszom magam, majd kigyógyíttat.
Amikor eltörtem a kezem, akkor meg ment, hogy szerencsétlen vahy, nem is tudlak sajnálni, persze, hogy direkt csináltad, mert iskola van...
Nem sajnáltatni akarom magam, de ez vicc, amit művel. Képes volt egyszer az orvosnak is leadni, hogy nincs is semmi baja, csak lógni akar, valami agyi gyógyszer kellene neki.
Ehez képest a te eseted kis pista.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!