Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Annak milyen oka lehet, hogy...

Annak milyen oka lehet, hogy egy pasi közel 35 évesen még otthon lakik?

Figyelt kérdés

2017. aug. 31. 21:25
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Egy anya a leheto legrosszabat teszi a fiaval ha oriascsecsemokent kezeli

Lusta elkenyeztetett ocska ferj lesz belole ali elvarja korulugrakak.

Minden nap fozni neki ? Tisztaba nem kell tenni?

A tulkoros fiokak a madaraknal eletkeptelenek

2017. szept. 5. 15:25
 42/48 anonim ***** válasza:
80%

Örülök hogy vmelyik otthonlakó pasas v ilyennel élő nő, anya lepontozott 27%ra, ettől még nem lesz jobb :-D :-D

Aki 35 evesen meg otthon lakik sem jó társ, sem jó férj nem lesz soha.Anyu panzióból költözik a feleség panzióba, csak az a helyzet hogy egy normális nő nem szolgalja majd ki ugy az igényeit mint anyu, mert nem az anyja!A társ szó azt jelenti egymast tamogatjuk, nem kihasználjuk v elvárjuk h kiszolgáljanak.Mondjuk én ezt anyakent sem tenném főleg nem egy 35 évessel...jesszus.

És az utolsó előtti kommentelőnek írom itt nem huszonévesekről hanem 30 feletti pasikról van szo.

2017. szept. 5. 19:32
 43/48 anonim ***** válasza:
30%

Amúgy nem tudom, hogy mi közötök van ahhoz, hogy ki és miért lakik odahaza a szüleivel??!

Attól még egyáltalán nem biztos, hogy egy lúzer, csak mert másképpen éli az életét mint ahogyan azt egyes nők itt előírnák neki!

(Csak nem az fáj, hogy -otthon élőként- a szokásos és jól bevált női trükkökkel nem lehet majd kiforgatni a lakásából?!)

2017. szept. 6. 10:06
 44/48 anonim ***** válasza:
90%
Az utolsónak üldözesi mániája van (egyébként ha a nőkben csak a pénzéhességet látod, tényleg jobb ha nem is lesz "párod"), amúgy meg saját lakásom van, de egyébként se vágyom/vágytam más vagyonára :-)Tufom ezt neked nehéz lehet elhinni!
2017. szept. 6. 11:35
 45/48 anonim ***** válasza:
81%

Látjátok mennyit változott a világ? Régen teljesen természetes volt hogy a gyerekek kirepültek a fészekből. Ez akár nő akár férfi volt. Tudjanak normális, felnőtt életet élni. A szülők örültek is ennek, végre együtt lehetnek úgy mint a gyerek előtti korszakban.

Ma mi van? Sok anyukának a gyereke lett az életcélja. Már nem a párja élete szerelme. Ehelyett a gyerekéröl (ez esetben) a felnőtt fiukról gondoskodnak. Ami nemhogy 35 felett, de 20 felett se lenne normális! Itt nem csak a mamahoteles fiúcskákkal van a gond, a legnagyobb az anyuka hozzáállásával, de az apuka is hibás.

2017. szept. 6. 12:47
 46/48 anonim ***** válasza:

10:06

Látom betalált!

Amúgy miért van az, hogy az ember általánosságot ír, de pár nő rögtön találva érzi magát és felháborodik a "személyes sértésen"?!

Talán a minimális IQ hiánya?? Amiből csak annyi jutott, hogy esténként hazataláljon?!

2017. szept. 7. 05:15
 47/48 anonim ***** válasza:

Utolsó a saját kommentedre hivatkoztal vissza :-D :-D Nem az enyémre :-D :-D

Amúgy a "csak nem az fáj" kezdetű kérdésedet nem lehet nem személyes megszólitásnak venni.

Látom anyu szöveget értelmezni sem tanított meg :-D

Az IQs szövegedhez meg annyit még, hogy neked se lehet nagy kunszt hazatalálni, így hogy pisis korod óta nem változott a címed :'D :'D

Nade hagyjuk is sztem nem ersz ennyit :-D

De jot nevettem :-D

2017. szept. 7. 17:53
 48/48 anonim ***** válasza:

Én szerintem sem ciki. Én is itthon lakom közel 25 évesen . Örüljön magának az akinek van pénze 30 milliós házakra,

Nem egyet látok, a LEGTÖBBNEK, SZÜLŐK segitenek venni a gyerekinek, lakást. Vagy vállalkozást örökölnek. az biztos hogy havi 200-500 ezres fizetésből életben nem fog kitelni lakás., ha nem költi el, akkor talán 10-20 év múlva.

2017. nov. 24. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!