Annak milyen oka lehet, hogy egy pasi közel 35 évesen még otthon lakik?
Egy anya a leheto legrosszabat teszi a fiaval ha oriascsecsemokent kezeli
Lusta elkenyeztetett ocska ferj lesz belole ali elvarja korulugrakak.
Minden nap fozni neki ? Tisztaba nem kell tenni?
A tulkoros fiokak a madaraknal eletkeptelenek
Örülök hogy vmelyik otthonlakó pasas v ilyennel élő nő, anya lepontozott 27%ra, ettől még nem lesz jobb :-D :-D
Aki 35 evesen meg otthon lakik sem jó társ, sem jó férj nem lesz soha.Anyu panzióból költözik a feleség panzióba, csak az a helyzet hogy egy normális nő nem szolgalja majd ki ugy az igényeit mint anyu, mert nem az anyja!A társ szó azt jelenti egymast tamogatjuk, nem kihasználjuk v elvárjuk h kiszolgáljanak.Mondjuk én ezt anyakent sem tenném főleg nem egy 35 évessel...jesszus.
És az utolsó előtti kommentelőnek írom itt nem huszonévesekről hanem 30 feletti pasikról van szo.
Amúgy nem tudom, hogy mi közötök van ahhoz, hogy ki és miért lakik odahaza a szüleivel??!
Attól még egyáltalán nem biztos, hogy egy lúzer, csak mert másképpen éli az életét mint ahogyan azt egyes nők itt előírnák neki!
(Csak nem az fáj, hogy -otthon élőként- a szokásos és jól bevált női trükkökkel nem lehet majd kiforgatni a lakásából?!)
Látjátok mennyit változott a világ? Régen teljesen természetes volt hogy a gyerekek kirepültek a fészekből. Ez akár nő akár férfi volt. Tudjanak normális, felnőtt életet élni. A szülők örültek is ennek, végre együtt lehetnek úgy mint a gyerek előtti korszakban.
Ma mi van? Sok anyukának a gyereke lett az életcélja. Már nem a párja élete szerelme. Ehelyett a gyerekéröl (ez esetben) a felnőtt fiukról gondoskodnak. Ami nemhogy 35 felett, de 20 felett se lenne normális! Itt nem csak a mamahoteles fiúcskákkal van a gond, a legnagyobb az anyuka hozzáállásával, de az apuka is hibás.
10:06
Látom betalált!
Amúgy miért van az, hogy az ember általánosságot ír, de pár nő rögtön találva érzi magát és felháborodik a "személyes sértésen"?!
Talán a minimális IQ hiánya?? Amiből csak annyi jutott, hogy esténként hazataláljon?!
Utolsó a saját kommentedre hivatkoztal vissza :-D :-D Nem az enyémre :-D :-D
Amúgy a "csak nem az fáj" kezdetű kérdésedet nem lehet nem személyes megszólitásnak venni.
Látom anyu szöveget értelmezni sem tanított meg :-D
Az IQs szövegedhez meg annyit még, hogy neked se lehet nagy kunszt hazatalálni, így hogy pisis korod óta nem változott a címed :'D :'D
Nade hagyjuk is sztem nem ersz ennyit :-D
De jot nevettem :-D
Én szerintem sem ciki. Én is itthon lakom közel 25 évesen . Örüljön magának az akinek van pénze 30 milliós házakra,
Nem egyet látok, a LEGTÖBBNEK, SZÜLŐK segitenek venni a gyerekinek, lakást. Vagy vállalkozást örökölnek. az biztos hogy havi 200-500 ezres fizetésből életben nem fog kitelni lakás., ha nem költi el, akkor talán 10-20 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!