Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Annak milyen oka lehet, hogy...

Annak milyen oka lehet, hogy egy pasi közel 35 évesen még otthon lakik?

Figyelt kérdés

2017. aug. 31. 21:25
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
30%
Első blikkre egy életképtelen, szűz, zsíroshajú, "nemjároksehovamiértnincscsajom" kocka ugrik be. De ezer oka lehet.
2017. szept. 1. 15:58
 32/48 anonim ***** válasza:
78%
Exemnek kényelmes anya cicijet szopni..
2017. szept. 1. 23:14
 33/48 anonim ***** válasza:
41%

Főleg egy férfitől ennyi idősen (HA semmilyen tragédia, családi krízis nem volt/nincs a háttérben) szerintem elvárhato, hogy ne lakjon már otthon.Az ilyen nem férfi csak fiú.

Nálam a parvalasztasnal kriterium volt, hogy olyan ferfit válasszak aki le tufott válni a szülőkről, ha egyéb kulonosebb oka nincs.

Bennem is megvolt az igeny már 20 évesen is hogy kulon eljek, pedig nagyon jo a kapcsolatom a szuleimmel, hetente tobbszor talalkozunk a mai napig.Önallosodni muszaj, ha ezt egy ffi nem erzi, az gaz, lehet, hogy konzerv vagyok, de az ilyen nem csaladfonek valo, en nem szulnek melle, hisz akkor eleg kiszolgaltatott helyzetbe kerul egy nő, igy egy ilyen ffira nem tudnek "tamaszkodni".

2017. szept. 2. 17:50
 34/48 anonim ***** válasza:
42%

És,szerinted mindenki gyereket akar?

Valószínűleg,aki 35 évesen is otthon lakik,nem kényszerből az nem akar családot sem.

Ettől még nem lúzer,vagy "fiú",ahogy te nevezted,csak nem mindenki vágyik arra,hogy anyagilag kihasználja egy nő.

Nyilván nem az olyan nőknek kell keresni az ilyen férfiak társaságát,akik családot akarnak.Vannak hasonló nők is.Ettől még nem kellene a másikat lelúzerezni,mert lehet sokkal többre viszi az életben,mint azzal,hogy más mondjuk gyereket szül albérletbe.

2017. szept. 2. 18:15
 35/48 anonim ***** válasza:
51%
Tulkoros fiokak luserek
2017. szept. 2. 19:52
 36/48 jani273 ***** válasza:
60%
mamas boy
2017. szept. 3. 09:14
 37/48 anonim ***** válasza:
52%

34#-es nekem társnak se kellene 1 ennyire önállótlan pali.

Ha csak annyi lenne hogy nem akar gyereket meg hogy kihasznaljak, es egyedul akarna lenni, nem az anyja nyakan elne.Amugy meg igy is egyutt el egy nővel, csak gyerekkent, ugyhogy rossz a magyarazat.

2017. szept. 3. 11:30
 38/48 Dudok Andrásné ***** válasza:
0%
Mindenkinek igaza van, az enyém mégis más !! Saját berendezett, gyönyörű lakása van 2 éve,viszont nincs komoly barátnője.Az én fiam 32 éves,dolgozik,jó eszű és iskolázott!IReggel korán megy, este éhesen érkezik!! Én mindennap főzök kb 5ször eszik főtt ételt naponta.Mosok, takaritok stb. Mi kell egy fiunak??Az én egyik kocsimmal jár dolgozni, itthon az én laptomom használja,egy kicsit lusta is!!A szendvicsen,pizzán műkajákon éhen is halna!!
2017. szept. 3. 16:35
 39/48 anonim ***** válasza:
92%

Hozzá ne menjen senki egy ilyen elkényeztetett anyuka kisfiához, mert nyilván azért lakik otthon, még mindig tisztába kell tenni, és az ilyen már így is marad!

Nekem fiaim vannak, de 20 évesen már kifelé irány volt, a menyeim nem is "szívnak", mert az enyémek mindenből kiveszik a részüket. Na ja, azért is nem nagyon akartak a "nyakamon" élni. :D

2017. szept. 5. 11:24
 40/48 anonim válasza:

Nem biztos, hogy puhány, csak így spórol többet. Beszáll a rezsibe, mosnak rá, ő tud többet melózni, stb...

Én is 27ig otthon laktam (pár évnyi pest és Anglia kivételével). De félreraktam annyit, hogy összejött egy pici lakás kezdésnek.

Lehet ezt ő tolja túl.

Vagy nem szeret mosni magára. Meg főzni.

30ig még elmegy szerintem, utána azért jobb az önállóság.

Mondjuk az is kérdés, mit jelent otthon lakni? Külön lakrész, vagy csak egy szoba?

2017. szept. 5. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!