Anyám teljesen kizsákmányol anyagilag és még azzal fenyeget, hogy kirak! Szerintetek ez normális?
Próbálom nem túl szubjektíven leírni a dolgot, de igazából teljesen abszurd.
Szóval anyám 48 éves és egész életében kb. 3 év munkaviszonya volt. Persze apránként.
A csládiból és a nagyszüleim rendkivül nagyvonaló segíttségéből éltünk.
Mielőtt apám elhagyott minket kiskoromban a családi házunk majdnem egészét a nagyszüleim fizették, azt a kicsit amit apám beleadott azt vissza se kérte a válásnál.
Aztán amikor a nagyszüleim meghaltak az örükségét anyám majdnem teljesen elverte, kisebb házba költöztünk és még ma is van 3 milliós hitel tartozása.
Én egyetemista vagyok és raktárban dolgozom diákmelón... 100 X ezret keresek.
Ebből általában leadok a rezsimre 20 000 ezret és a netet is én fizetem.
De aztán mindíg elkunyerálja az egészet kb. s elvárná, hogy a maradék tizen X ezer forintomból (ha egyáltalán marad) álljam magamnak a kajámat meg a ruháimat és a többit.
Ha ellenvetésem van akkor felhozza, hogy Ő szült, nevelt fel és az Ő házában lakok.
És hogy ki fog rakni mert csak a rendetlenséget csinálom. (Maximum nem mosom el magam után a tányért, stb.) De minden nap dolgozok és nem csak nyáron. Egyetem mellett is MINDEN nap!
Napi 4 órát, ha alszok.
Amúgy van neki egy élet társa, de Őt is kizsákmányolja, ráadásul meg is csalja... Bár ez nem biztos, elég fura pasi, az is lehet hogy nyitott kapcsolatban vannak.
De az fix. hogy nen lesz anyámnak nyugdíja és én tarthatom el, valamint vagy lemondok az örökségemről, vagy rám szál a hitele...
És Ő ezt tényleg úgy éli meg, hogy Ő az aki áldozatokat hoz értem.
És hogy az teljesítmény, hogy megszűlt.
Azt hiszi ez a normális.
Ráadásul nekem pszichés problémáim is vannak, de így nincs időm pszichológushoz és csoporterápiára járni.
De ezekkel a problémáimmal is csak lejárat az anyám mások előtt és lenéz miattuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!