Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az mennyire normális, hogy 19...

Az mennyire normális, hogy 19 évesen is megszabják mennyit aludjak?

Figyelt kérdés

Fél éve nem tv-hetek (még Barátok köztöt, semmit sem) , volt egy hónap mikor elvették a telefonomat is.

Júliusban magam is korán lefeküdtem, mert dolgoztam.

Suli időben 8 vagy fél 9 fele aludni kell, ha nem, ordibálnak. Most max. 10 óra, amíg fent maradhatok. Azzal is vigyáznom kell, ha este felkelek wc-re, mert elkezdik, hogy nem tudok aludni, altatót kéne szednem. Ők kora hajnalban kelnek és nem a legcsendesebbek.

Soha nem volt gond, hogy felkeljek stb.,de ez a beszabályozás túlzás. Azóta nehezebben is kelek, mintha én dönthettem volna el. Meg nem értem, hogy legalább miért nem tévézhetek, már gyakorlat sincs.

2017. aug. 23. 21:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
Nem normalis de ugysem tudsz veluk mit kezdeni. Majd ha kulon koltozol addig lehetsz fent ameddig akarsz..addig meg eleget teszel az elvarasaiknak mert gondolom nincs kedved folyamatosan a kiabalast hallgatni.
2017. aug. 23. 21:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semennyire sem normális. Nekem szerintem már 10 évesen sem mondák meg, hogy mikir aludjak. Lehet, hogy valahogy vissza kéne vágnod, pl. ha este isznak valamit, belekeverni az italba egy kis vízhajtót.Nem sokat, csak annyit, hogy este garantáltan el kelljen menniük wc-re, aztán pedig megkérdezni tőlük, hogy "nem jönnétek-e velem altatót íratni?":D Aztán pedig amikor alkalom adja, elbeszélgetni velük, hogy nem kéne már ennyire dedósnak kezelni, ugyanis a négyéves kistesóm fekszik ilyen korán.
2017. aug. 23. 22:03
 3/14 A kérdező kommentje:

Ez a belekeverem az italba anyám műve, én nem tennék ilyet.

De tényleg idegesít ez a helyzet.

2017. aug. 23. 22:08
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

nem normális

menekülj amint csak tudsz

addig meg nyugodtan szállj szembe velük

bekapcsolod a tv-t akármit mondanak

a telefonod meg ne add oda!

az egy 12 évesnél se járja hogy elveszik a telefonját

nincs valami rokon (nagyszülő, stb.) ahoca mehetnél?

mert ez nem normális dolog

az hogy amig ott laksz beleszólhatnak az életedbe stb. az egy dolog

de nem ennyire! ha nem zavarod őket akkor semmi közük hozzá

2017. aug. 23. 22:09
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
Ha 14 lennél akkor megérteném... De ennyi idősen...
2017. aug. 23. 22:17
 6/14 anonim ***** válasza:
LoL
2017. aug. 23. 22:19
 7/14 A kérdező kommentje:

Suliidőben 5 után kelek a vonat miatt, de soha nem volt baj a kelés, jó nem szívesen néha :D

Nyáron meg ilyen indok sincs. Legalább ilyenkor ne szólnának bele.

2017. aug. 23. 22:30
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Még suliba jársz ? Ha igen és szünet van, lefexel este 22.00-kor akkor korán kelsz fel feltételezem, miért, mi ennek az oka, dolgozol valamit a ház körül, disznókat etetsz, tehenet fejsz, vagy mi ?
2017. aug. 23. 22:34
 9/14 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy suliba járok még...
2017. aug. 23. 22:37
 10/14 anonim ***** válasza:
* A lényeg a lényeg, mivel indokolják, a korai fekvést és kelést ? Az nem zavarja őket ha már reggel 5.00-kor nyüzsögsz, na ezért érdekelt, hogy tehenet, kecskét fejsz ... ?
2017. aug. 23. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!