Milyen egy egészséges normális apa fiú kapcsolat És milyen egy apa lánya kapcsolat?
"Na és fiam, megb_sztad már azt a csajt, akinek már egy hónapja csapod a szelet?"
17/F
11 éves koromig élt apám
Addig fociztunk és arról beszéltünk, F1-et néztünk és autókról beszéltünk főleg
Ha mar felnott a lany, akkor nekem furi az apa-lanya program. Nemigen van ilyen. En a kornyezetemben meg nem lattam, hallottam ilyet. Olyan van csak, hogy egy felnott lanygyermek elmegy ide-oda a szuleivel, tehat az anyja is jelen van. De ha mar nincs anyuka, mert tegyuk fel meghalt, akkor onnantol kezdve mar nincs kozos program.
Nem tudok olyanrol sem, ahol apa lanya nagy beszelgeteseket csapnanak. Ha ott van az anyja is a lanynak, akkor az apa is bevonodik a beszelgetesbe, de csak ketten... Ez valahogy sehol sem szokas. Meg nincs is ra igeny valoszinuleg.
Ez igy normalisnak is mondhato, hiszen mirol is beszelgetne egy felnott no az apjaval?
Az apa fiu kapcsolatrol nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!