Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális ha anyám ilyenekek...

Az normális ha anyám ilyenekekt mondd rám?

Figyelt kérdés

Összevesztünk, és ezeket mondta rám: Egy senki, 14 éves kis p*csa, köcs*g..én ezekre már nem mondtam semmit.

Értem én hogy haragszik meg veszekedtünk de ez azért sok szerintem

2017. aug. 23. 14:00
 1/7 anonim válasza:
16%
Az a kérdés, hogy min veszekedtetek, mert az sem mindegy.
2017. aug. 23. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Persze hogy nem normális. De ezt szerintem te is tudod. Sajnálom... Min vesztetek össze?
2017. aug. 23. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
15%

Az.

Mennyi az anyukád 34-35 éves ? :D

2017. aug. 23. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ugyan már, ne fújd fel. Rossz passzban van, felhúzta magát, valószínűleg már meg is bánta.
2017. aug. 23. 14:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Mert szemtelen(?) voltam. Bevallom, hogy kicsit túlzásba estem, de pl. Olyat is szemtelenségnek vesz, hogy megrázom a fejem... Szóval nem is értem.
2017. aug. 23. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Anyám pont ugyanezt csinálta velem, amikor serdültem. Utána az évek előre haladtával csak rosszabb lett. Csak annyit ért el ezzel, hogy most 28 évesen babát várok és a párommal nem engedjük hozzánk. Nem tudom köztetek min alakult ki a vita, próbáljátok megbeszélni. Viszont iszonyat undorító dolognak tartom, ha egy anya vagy akárki is a másikon vezesse le a feszültségét.
2017. aug. 23. 14:19
 7/7 anonim ***** válasza:

"Ugyan már, ne fújd fel. Rossz passzban van, felhúzta magát, valószínűleg már meg is bánta."

Fordított felállásban is ugyanez lenne a vélemény????

2017. aug. 23. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!