Az normális ha anyám ilyenekekt mondd rám?
Figyelt kérdés
Összevesztünk, és ezeket mondta rám: Egy senki, 14 éves kis p*csa, köcs*g..én ezekre már nem mondtam semmit.
Értem én hogy haragszik meg veszekedtünk de ez azért sok szerintem
2017. aug. 23. 14:00
1/7 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy min veszekedtetek, mert az sem mindegy.
2/7 anonim válasza:
Persze hogy nem normális. De ezt szerintem te is tudod. Sajnálom... Min vesztetek össze?
3/7 anonim válasza:
Az.
Mennyi az anyukád 34-35 éves ? :D
4/7 anonim válasza:
Ugyan már, ne fújd fel. Rossz passzban van, felhúzta magát, valószínűleg már meg is bánta.
5/7 A kérdező kommentje:
Mert szemtelen(?) voltam. Bevallom, hogy kicsit túlzásba estem, de pl. Olyat is szemtelenségnek vesz, hogy megrázom a fejem... Szóval nem is értem.
2017. aug. 23. 14:13
6/7 anonim válasza:
Anyám pont ugyanezt csinálta velem, amikor serdültem. Utána az évek előre haladtával csak rosszabb lett. Csak annyit ért el ezzel, hogy most 28 évesen babát várok és a párommal nem engedjük hozzánk. Nem tudom köztetek min alakult ki a vita, próbáljátok megbeszélni. Viszont iszonyat undorító dolognak tartom, ha egy anya vagy akárki is a másikon vezesse le a feszültségét.
7/7 anonim válasza:
"Ugyan már, ne fújd fel. Rossz passzban van, felhúzta magát, valószínűleg már meg is bánta."
Fordított felállásban is ugyanez lenne a vélemény????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!