Mit csináljak és ez normális? Egy 12 éves fiú vagyok, aszüleim 2 éves koromban elváltak, anyukámmal élek apával egy hónapban 1 szer találkozom . Néha elkondolkozok azon, hogy milyen jó lenne együtt élni és ilyenkor rámjön a sírás, ez normális dolog?
Anyukámnak van egy kapcsolata , de az ilyen se veled se nélküled dolog , de én meg azt szertném ha együtt lenne egy normális emberrel és együtt is élnénk . Mit tehetnék ?
Utálom ezt hogy elváltak a szüleim , tudom vissza már nem csinálhatom de legalább akkor élnénk úgy mint egy igazi család.
Még annyi , hogy pont ezért szeretném , hogy anya találjon végre egy normális embert akivel együtt él , mert ugy érzem h szükségem van egy férfire ( ez lehet ,hülyén hangzik ) hogy megtudjam beszélni vele az olyan dolgokat .
#2 Bocsi, hogy ennyiszer írok de egyszerre nem jut eszembe minden.
Hogyha azt érzem , amit te is leírtál hogy anyának nincs rám ideje , akkor mit tanácsolsz kivel beszéljem meg ?
Anyukáddal beszéld meg ha úgy érzed nincs rád ideje. És azt is elmondhatod, hogy te támogatod, hogy legyen egy párja akivel akár új családként élhettek. Mert az anyukák a gyerek miatt sokszor nem mernek belevágni, hogy nekik jó legyen. (Gyerekeknek)
Apudnál persze, hogy minden jobb és nem olyan stresszes hiszen anyudon van nagyobb felelősség. Az, hogy ott vagy nála havi 1x vagy néha többet persze, hogy könnyen veszi. Anyukád mindent érted tesz és azt akarja, hogy neked jó legyen. Légy vele türelmes és segíts neki ha tudsz. Ha elköltöznél szerintem nem a legjobb megoldás lenne. Lehet apudban is csak csalódnál anyudnak meg tuti rosszul esne.
És normális ha ezekre gondolva elérhékenyülsz.
Bocs. Elérzékenyülsz*
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!