Normális, ha apa, fia és az új feleség együtt élnek és a nő folyton csókolgatja a fiút?
Figyelt kérdés
Apuka elvált, 2 éve házas, van egy 19 éves fia. A nő folyton ölelgeti a srácot, akkor is, ha mennek valahova, puszikat ad az arcára, beletúr a hajába..ez leginkább akkor, mikor apuka nincs velük. Mennyire normális ez a viselkedés felnőtt embereknél? Nem a kisebbséghez tartoznak, jómódú értelmiségi családról van szó.2015. jún. 12. 15:37
1/18 anonim válasza:
meghuznam apuka új feleségét ha a fiú helyében lennék
2/18 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az anyuka, ő külföldön él a férjével.
2015. jún. 12. 15:41
3/18 anonim válasza:
Az első azt javasolta a 19 éves srácnak, hogy ha ennyire imádja apuci új nője, akkor dugja meg.
4/18 anonim válasza:
attól függ. gondolom te vagy a fiú és beképzeled ezeket. de az is lehet, hogy vonzódik a fiatalabb fiúkhoz a nő. de kétlem, hogy pont a férje fiával jönne össze, ha meg akarná csalni
5/18 anonim válasza:
Tegyék össze amilyük van, úgyis családban marad! :)
6/18 anonim válasza:
Beleképzeltem magam a nő helyébe : csak akkor csinálnék ilyesmit ha vonzana a srác,egyébként biztos nem :)
7/18 anonim válasza:
Nem normális a nő. Szegény férje. Megtörténik egészen biztos de nem egy bevett szokás és társadalmilag sem elfogadott. "mrs. robinson"
8/18 anonim válasza:
Nekem is van egy 19 éves fiam. Még nekem, saját anyjának sem hagyja, hogy megpusziljam, nem hogy egy idegennek.
9/18 anonim válasza:
Ki a fiú?????
Ezt tisztázni kéne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!