Mennyire normális, hogy a nővérem és a férje nálunk lakik a gyerekükkel együtt, és most bejelentették hogy jön a következő baba?
Gratulálok ezúton is a nővérednek, és nem a baba miatt, hanem azért, hogy ekkora lángész a férjével karöltve.
Szüleitek mit szólnak hozzá?
Hát amúgy szó szerint egy szobában élnek hárman.Akkoraban amekkoraban én élek egyedül.Hát anyáék úgy tűnik örülnek.Vagy nem tudom.Az első csak úgy "becsúszott" a mostani baba pedig szerintem szándékos volt.Mert pedzegette a nővérem hogy elférne e itt még egy valaki.De meg hónapokkal ezelőtt.Eloszor nem is esett le hogy mire gondolt,annyira abszurdnak tűnt az egész.De akkor apa mondta hogy biztos nem férne el meg mit tudom én.Es anya is mondta hogy ha jön még egy akkor tuti elmennek innen.De persze ez nem így történt....
Nekem ez iszonyat fura, szerintem azt se tudják mit csináljanak unalmukba,mert minden a segguk alá van rakva,ezert összehoztak meg egy gyereket.Mintha ez így oké lenne. Szerintem alap hogyha gyereket akarsz, akkor van önálló KERESETED minimum de inkább meg egy kulon lakasod is..
Nagy szemétség a nővéredéktől az biztos.
Előbb utóbb kitalálhatják, hogy te költözz ki a szobádból mert kell a két gyereknek és szemétség, hogy te egyedül vagy akkora helyen, mint ők négyen. De a férje sem dolgozik? Ti tartjátok el őt is?
2-es vagyok.
Nem is terveznek elkoltozni?
Ez a felelotlenseg pedig megdobbento. A szavaidbol azt vettem ki hogy a szuleitek tartjak el oket is. Jol ertem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!