Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális, hogy a...

Mennyire normális, hogy a nővérem és a férje nálunk lakik a gyerekükkel együtt, és most bejelentették hogy jön a következő baba?

Figyelt kérdés
Nővérem és a férje egyetemista és még tanulnak.Dolgozni nem dolgoznak,a van egy kis pénzük de abból a háztartásba semmit sem adnak.Hatan élünk egy négyszemélyes lakásban, és most kiderült hogy megint terhes a nővérem.Szerintetek ez így normális? Vagy csak én gondolom úgy hogy ez a legnagyobb onzoseg a világon amit ők csinálnak?

2017. márc. 27. 15:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/108 anonim ***** válasza:
98%
Kérd meg valami haverodat,hogy egy kis időre játssza el a barátodat.Add elő otthon,hogy ti is odaköltözök.Garantálom,hogy a nővéred lesz az elő aki kiborul.
2017. márc. 30. 16:38
 32/108 anonim ***** válasza:
99%
Nemcsak,hogy önzőség....pofátlan és visszataszító dolog más pénzéből élni/gazdálkodni.
2017. márc. 31. 09:07
 33/108 anonim ***** válasza:
98%

A szüleitek mit gondolnak erről az egészről? Nem akarják, hogy a nővéredék végre elmenjenek onnan az egész pereputtyal? Ha nem tetszik nekik ez a dolog, akkor ezt meg is mondták nekik? Kérték őket, hogy költözzenek már el?

Ezt jó lenne tudni.

2017. márc. 31. 13:23
 34/108 A kérdező kommentje:
Hát a legnagyobb gondu azzal van,hogy mindig kuplejar van itthon,folyton elfoglalják a nappalit és apum takarít utánuk.Emiatt sok a veszekedés,velem is szoktak,hogy miért nem takaritom ki a nappalit vagy a konyhát,de nem érzem fairnek hogy nekem kéne utánuk takarítani mikor én nem is vagyok a nappaliban,el se ferek,néha enni kisunnyogok..De ennek ellenére persze szoktam segíteni anyának,de csak akkor ha kifejezetten ő kér meg rá és helyette szívesen elmosogatok,de a nővérem után már nem igazán.Foleg hogy utolsó év és egész nap itthon van.Ez is nagyon zavar,hogy sose lehet nyugta az embernek,mindig a lakásban teblabolnak,a gyerek folyton benyitogat hozzám,és ha pont elviselhetetlen, akkor én vagyok a szar,mert mért nem játszok vele vagy viszem ki.
2017. márc. 31. 15:21
 35/108 anonim ***** válasza:
99%
Meg kell nekik mondani, hogy kapnak x időt, és szedjék a cuccaikat, és takarodjanak albérletbe/vagy fizessenek x mennyiségű pénzt, válasszanak. Szánalmas az ilyen ember..
2017. márc. 31. 16:30
 36/108 anonim ***** válasza:
99%
Jesszusom... kitartást, kérdező :/
2017. márc. 31. 19:39
 37/108 A kérdező kommentje:

Köszi, utolsó!

Amúgy köszönöm az összes választ,mentek a pipak 😅 de még várom őket persze😇

2017. márc. 31. 22:19
 38/108 anonim ***** válasza:
98%
Kitartást kérdező😁
2017. ápr. 6. 19:38
 39/108 anonim ***** válasza:
92%

Hu kitartás... Diplomás gyenge hajt a tesod

.

2017. ápr. 6. 19:43
 40/108 anonim ***** válasza:
93%
Jav gyedre
2017. ápr. 6. 19:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!