Mennyire normális, hogy a nővérem és a férje nálunk lakik a gyerekükkel együtt, és most bejelentették hogy jön a következő baba?
Utolsó! Hát igen én sem értem.
Jól megy nekik az élet...
Egyértelműen önzőség. Szegény szüleid gondolom nem szeretnék robbantani a családi békét, igyekeznek jó arcot vágni a helyzethez :(
Nővérednek a következő szülnapi bulijára igazán vehetnétek célzásként egy karton óvszert...
Szerintem ez már olyan szintű csökkentése a te életminőségednek, amit meg kell beszélned a tesóddal. Jelezd neki, hogy nagyon szereted a gyerekét, a következőt is, de most gondolkodjon el rajta, hogy ő milyen formában kívánja kivenni a részét a családi jövedelemszerzésben. Fog-e téged támogatni, azért cserébe, hogy most neked nagyon sok dologról kell lemondanod az ő érdekében. Fairnek érzi-e ezt, hogy helyszűkében kell élned. Kérdezd meg, hogy akkor ugye jövőre te is ideköltöztetheted a párod és szülhetsz a kisszobába.
Ha szereted a tesód, akkor nyilván nem tudod ilyen durván megkérdezni, de lehet, hogy annyira ködben él, hogy észre sem veszi, hogy ti mennyi mindenről mondotok le. Nagyon nem helyes ez így. Mondott neked bármit magyarázatul? Vagy nem is vesz emberszámba téged?
ne hagyd hogy kiturjanak te is vigyél oda gyorsan egy pasit mert hát ugyis elfér még egy ember
kur1a kényelmes ez így nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!