Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális hogy a szüleim...

Normális hogy a szüleim folyton benyitnak csak úgy?

Figyelt kérdés
18 vagyok már, sajnos rossz az ajtóm, szorul, és nem lehet bezárni.Szüleim meg folyton benyitnak. Pl. Anya megy dolgozni és véletlen a szobámban marad a fésűje (pedig azon kívül van kb. 4) akkor képes reggel 5-kor benyitni, az ajtónak meg olyan hangja van mint akit betörtek, én meg kb szívrohamot kapok, mert álmomból riadok fel.Apám ugyan ez, képes azért felébreszteni hogy közölje elmegy itthonról, de nem zárja be az ajtót hogy kimehessek, zárjam be én ha akarom. Én meg kb. magamban idegsokkot kapok hogy ki a rák akar kimenni mikor alszik basszus.Aztán elhúz én meg kelek fel mert úgy felriadtam hogy képtelen vagyok újra elaludni.

2017. aug. 24. 08:20
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

Parasztok ennyi😅

Nekem apám ilyen meg párom. Anyukám empatikus és figyelemmel van másokra nem bunkó.

Apám éjszaka azért képes volt bejönni a szobámba(nekem is sz*r volt az ajtóm nehezen nyitódott zárodott) hogy lekapcsolja a tévét bazz közbe időzítőre volt állítva és el lett neki mondva 8 szor..de nem ő be trappolt. Vagy pl ha aludtam bejött azt felba szta a villanyt anyunak is nekem is. Most hogy nem otthon lakok páromtól ugyanezeket kapom...ő felkelt az éjszaka közepén hogy hozzak neki inni!!? Wtf?! Villanyt felba ssza ha kimegy wcre stb lesz arják a másikat.

2017. aug. 24. 08:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez velem is sok ideig így volt, pedig én már csak hétvégenként laktam otthon koli végett. Szóltam nekik hogy ha szeretnének valamit kopogjanak és utána nyissanak be (nekem is hangos volt az ajtóm) mert mégiscsak jobb kopogásra kelni,ezt igyekeztek is betartani,de aztán egy idő után meg semmi. Úgy igazán csak akkor változott a dolog mikor a barátom is elkezdett hétvégén hozzánk járni. Mivel távkapcsolatban éltünk úgy volt hogy a hónapban 1 hétvégét náluk töltőttünk a többit nálunk.Azota mindig szépen kopogtak szóval semmi probléma nem volt.17 voltam mostmár 18 de azóta a párommal összeköltöztünk úgyhogy nincs ilyen.

Szerintem szólj nekik hogy ez azért neked nem a legkellemesebb érzés és biztos megértik, ha tudják hogy milyen érzés.

3/9 anonim ***** válasza:
78%

Én ezt könnyen orvosoltam obiba lehet vinni ezt a tolo reteszes zárt 4-4 csavarral fel raktam az ajtora bellülről azt annyi azóta senki se akar be nyitni . Mivel tetőtéri a szobám annakidején elvileg padlás volt vagy mi a hohér így kilincsen kìvül rendes zár nem volt az ajtót , de gyorsan orvosoltam . Így tudnak már kopogni , igaz fater szokott leginkább fel jönni ide , mivel a garázsból lehet fel jutni lépcsőn . Ennek oka is van hogy 16 évesen miért ez lett a szobám mert kell egy kis magánszvéra . Most 19 évesen meg a magán szvéra mellet tök jó mert reggel ha megyek valahova csak le sétálok a lépcsőn és ott a kocsim a garázsban mivel elég nagy a garázs lusta mod majdnem a lépcső elött áll a verda :D

Ugyhogx rakj valamilyen zárat az ajtóra mindegy milyen , ha nem nyíllik akkor kopogni fognak .

4/9 anonim ***** válasza:
61%

Ne rinyálj, kapard össze a zsebpénzed és mássz el zárat venni. Majd keresgéld magadban a falusi tökösség legapróbb morzsáját és cseréld ki a zárat. Erre még én is képes lennék...

14/L

2017. aug. 24. 08:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Alakítsd ki bennünk, hogy ez a te kis birodalmad. Anno nekem ez ment, nem nagyon jöttek be. De ezen dolgoznod kell, sikerülhet...
2017. aug. 24. 08:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Én hasonlóképpen voltam, hogy halálra rémülten ébredtem meg éjszakánként, rendes pánik félelem fogott el, hogy betörők mászkálnak a házban. Én egy kis szobában alszom, kb 3x2, szóval nyitva hagyom az ajtót éjszakára. A szobám mellett közvetlen van a wc és a fürdő. A házban van még egy wc anyu szobája mellett, ennek ellenére a trappolásra ébredek fel, lecsapódik a wc tető és vödörrel leönti a vizet, és visszhangzik mint az állat, erre szoktam felébredni, mert az "én" wc-met használja. Azt nem értem, hogy egy emberben hogy nem lehet ennyi tapintat, hogy hajnal 2-kor csendben megyek ki, úgy hogy a másikat ne zavarjam az alvásban...
2017. aug. 24. 09:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
"18 vagyok már" szóval ha beszélni akarsz velük, komolyan fognak már venni. Tedd hát.
2017. aug. 24. 11:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyiss be hozzájuk te is, keltsd fel őket csak úgy, hogy megyek iszom egy pohár vizet. Aztán ha reklamálnak, akkor meg csak nézz, hogy de hát, ti is ezt csináljátok...
2017. aug. 24. 11:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Hogy kerül a szobádba anyád fésűje?
2017. aug. 24. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!