Hogy érjem el hogy a szüleim jobban bízzanak bennem?
A szüleim teljesen bizalmatlanok; túlságosan féltenem és nem csak szerintem.
- 8 osztályos vagyok és a szüleim még mindig nem engedik hogy egyedül járjak iskolába
- nem mehetek el egyedül a sarki boltba
- nem mehet el egyedül edzésre (azért kellet otthagynom mert a szüleim nem értek rá elvinni)
- nem mehetek el a barátaimmal még ha valamelyikük szülei jönne is velünk akkor sem
- nem mehetek át a barátaimhoz, még a 4 házal arrébb lakóhoz sem
- nem mehetek el egyedül biciklizni; görkorizni
Nem tetem semmit amivel elveszthettem a bizalmukat.
Mit csináljak?Ja és nem csak velem ilyenek a 19 éves nővéremet nem engedik be a konyhába mert hogy koszos lesz a konyha meg hogy biztos leégetne valamit és ilyenek.Tudtok valamit javasolni hogy mivel nyerjem el a bizalmukat?
14/L
"a szüleim még mindig nem engedik hogy egyedül járjak iskolába"
De az iskolából hazafelé hogy mész? És ha valami miatt elmarad az utolsó óra mondjuk vagy ilyesmi, tehát hamarabb vagy épp később végzel? Bármikor ráér az apukád pont akkor ott teremni érted? Ő nem dolgozik?
"Ott ülök és várok.Hiba mondta nekik hogy egyedül is haza tudok sétálni 20 percre van tőlünk gyalog az iskola és fejből tudom az utat, mindig az mondják nem várjam meg amíg elhoznak."
14 évesen már nem oszthatják be ennyire ők az idődet. Egyre több a házid is, egyre többet kell tanulnod, meg egyáltalán. Szerintem is menj haza egyedül, ne azzal töltsd az idődet, hogy folyton várakozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!