Lebuktam a szüleim előtt hogy este telózok. Már voltak más dolgok is ami miatt elvesztették a bizalmukat irányomban. Mit csináljak, hogy újra bízzanak bennem?
hosszu ido mulva esetleg megint bizni fognak benned.
Sajnos ez ilyen, a bizalmat nagyon konnyu eljatszani, visszaszerezni nagyon nehez.
hosszú idő? ha ha
már a másnap újat fog hozni minden nap új lappal indul.
"minden nap új lappal indul"
Majd megtanulod hogy marhara nem.
"a "telózás" az konkrétan telefonálás? mit csinálsz rajta, ami ennyire felháborító, a dílereddel tartod a kapcsolatot? :O"
na vmi ilyesmire gondoltam en is, nem ertem mi lehet ebben olyan felhaborito ha normal dolgokra hasznalod?
De miért baj, hogy este netezel...? Az este igazából éjjel 2-ig van, vagy függő vagy és nem tanulsz és nem eszel, csak a telón lógsz? Mert ha nem, akkor igazán nem értem, mi a baj azzal, hogy este, a szabadidődben netezel is.
Igaz, én nem vagyok mérvadó ennek megítélésében, 20 éve napi sok órában netezek... (Ez talán egy webfejlesztőnél bocsánatos bűn, de szórakozásképp is rengeteget.)
Jó, a lebukásból arra következtetek, hogy megegyeztetek, hogy nem teszed... De miért? Nem világos a szitu.
"Majd megtanulod hogy marhara nem."
vagy te fogod, hogy marhára de.
"megegyeztetek, hogy nem teszed... De miért?"
Mert mondjuk nem akarjak hogy a 14 eves gyerekuk ejszaka pihenes helyett a telefonjat nyomkodja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!