Lebuktam a szüleim előtt hogy este telózok. Már voltak más dolgok is ami miatt elvesztették a bizalmukat irányomban. Mit csináljak, hogy újra bízzanak bennem?
Csakhogy ezt nem te dontod el hanem a szulei...
Nyilvan volt egy szabaly, (tokmindegy mi a hattere) amit nem tartott be, pedig biztak benne hogy onalloan betartja.
"Lebuktam a szüleim előtt hogy este telózok"
húha....súlyos bűn.... :D
vállald fel a tetteidet mindig, soha ne sunnyogjál. akkor is vállald fel, ha nekik nem feltétlenül tetszik az, amit csinálsz. persze nyilván nem kell szembe menni a szülők akaratával, hogy "csak azért is", de ha valamit jónak látsz, és úgy érzed, hogy ha a helyedben lennének, akkor a szüleid is ezt csinálnák, akkor bátran csináld, és állj ki magadért. azért mert este telózol, még nem kell bocsánatot kérni, ez nem bűn :D
#12: Persze hogy nem ;n d0nt0m el, hanem leginkább ő, hogy mit csinál, ez már 8 évesen is így van, amikor a gyerek a paplan alatt olvas lámpával :)
Vioszont nem tudjuk a pontos szitut, épp ez az. Nem tudom, megállapodtak-e vagy csak a szülők utasították, de nekem ennél is fontosabb, hogy ésszerű döntés volt vagy azt várják, hogy a gyermek már 9-kor aludjuk és túlalvást szedjen össze reggelig. Ismerem a túlalvást jól, nem finom, nekem elállíthatatlan fejfájást is okoz. Extrém eset, nem hinném, hogy erről lenne szó, de ki tudja? Oly sokféle szülő van. S van, akinek alacsonyabb az alvásigénye. Vagy egyetlen egyszer nem tud aludni, mert van egy izgalmas bármi. Én is maradtam már fent 7-ig, mert pl. játszottam vagy írtam valakinek, az egy dolog, hogy én 30 éves voltam, de alvás nekem is kell.
A törvényekkel hasonló, nem mindegy, hogy igazságtalan vagy jó törvényt nem tart be az ember, az én etikai kódexem szerint. S én nyilván a sajátom alapján formálok véleményt az esetről.
" nem mindegy, hogy igazságtalan vagy jó törvényt nem tart be az ember"
hajaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!