Mit tegyek hogy a szüleim bízzanak bennem?
Mond azt,hogy a tesód bezzeg mindent megkap stb.
Egyébként nagyon drukkolok hogy legyen kutyád!!!am hány éves vagy?:)))))
Szerintem ha bizonyítani akarsz, akkor kezdetnek állj be önkéntesnek egy állatmenhelyen. Így te is jobban megismerkedsz a kutyákkal és a tartásukkal és a szüleid se csak üres szavakat hallanak majd, hanem látják rajtad az elhivatottságot.
Egyébként én megértem a szüleidet. Sajnos ez nem csak arról szól, hogy majd te gondozod és mindent rááldozol. Ezzel a kutyával nekik is együtt kell élniük és akarva akaratlanul is az ő életük része is lesz. Míg kölyök lesz és szertelen és rosszalkodik, akkor nem csak a te szőnyegedet fogja lepisilni, nem csak nálad kezdi el tépni a tapétát, nem csak a te félmilliós tárgyaidat fogja megrágni stb. (ezek csak példák)
Igen, ez mind nevelés/törődés/fárasztás kérdése és nem azt mondom, hogy minden kutya ilyen, de ha máskor nem, a legelején mindig, míg meg nem tanulja a rendet, lesznek balesetek amiknek a szüleid is áldozatai lesznek.
Én bármilyen elhivatott lehettem, egészen addig várnom kellett a kutyával, míg el nem költöztem otthonról, és így felnőtt fejjel igazat adok a szüleimnek. Én élvezem, hogy a kutyámmal lehetek és mindent megteszek érte, de a szüleim, bármennyire is imádják őt, nem lennének képesek együtt élni egy kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!