Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessem meg anyával?

Hogyan értessem meg anyával?

Figyelt kérdés

Anya nem érti meg, hogy nem akarok strandra menni.

Hiába mondom neki, hogy nem akarok, nincs kedvem, csak annyit mond, hogyha majd ott leszünk, megjön a kedvem.

Tudom, hogy más örülne neki stb.., de én nem szeretnék menni. Utàlom is a strandokat és kedvem sincs menni.

Hogyan értessem meg anyával?

Egyszerűen nem érti meg, hogy nem szeretném.

15L

2017. aug. 26. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:
4%
Örülj neki, hogy mehetsz és próbáld meg élvezni. Vagy van valami jobb programötleted?
2017. aug. 26. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
41%

pl nem szereted a vizet, vagy félsz a medencébe?

Vagy hogy zavarba vagy annyi ember közt...

2017. aug. 26. 17:50
 3/7 A kérdező kommentje:

Szeretem a vizet és nem félek a medencébe.

Hát lényegében igen. Egy kicsit zavarban vagyok, ha sok ember előtt kell fürdőruhában mászkálni.

És anya nem érti meg, hogy nem szeretnék menni...

Igen tudom, hogy sokan örülnének neki, de én akkor sem szeretnék menni.

2017. aug. 26. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:
32%
Akkor nem mész, de ne hisztizz már :D
2017. aug. 26. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Akkor ne menj. Gondolom nem fognak erővel elrángatni.
2017. aug. 26. 18:12
 6/7 anonim ***** válasza:
70%

Ne foglalkozz a "más örülne ha mehetne" válaszokkal. Más örülne, ha mehetne. És? A kérdező nem "más". Van, aki szeret strandra menni, van aki nem.

Én igazából három lehetőséget látok...

1. Nyeld le a békát és menj el anyud kedvéért, próbáld meg jól érezni magad, hogy neki jó legyen, még ha színészkedés is.

2. Vállald fel az esetleges vitát,vagy hogy megbántod és ne menj el (ezt felnőtt fejjel megbánnád, tapasztalatból mondom, még ha a helyzet nem is ugyanaz).

3. Ha megteheted, vagy tudsz anyudtól pénzt kérni, vegyél bikini helyett úszódresszt, az valamivel kevesebbet mutat, mint a bikini, nincs ki benne a hasad. Medencében egyébként sem látszik semmi ami víz alatt van, csak a színek. :) Amíg medencéből medencébe, vagy enni, akárhová mentek, vidd magaddal a törölköződ, csavard magadra, úgy nem látnak. A medencék mellett le tudod tenni valahova, gyorsan bemész, mikor kijössz szintén gyorsan magadra teríted és kész.

Ha amiatt vagy feszült, hogy szégyenlős vagy, hidd el, senki nem fog téged nézni. Ha meg mégis... bámulj vissza, máris elfordítják a fejüket.

2017. aug. 26. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:
34%
Valamiért van az az érzésem, hogy annyival próbálod letudni az egészet, hogy "nem akarok menni" (ebből anyud persze, hogy nem érti, mi a gondod), közben a valódi oka, hogy zavarban vagy, ha mások előtt kell mutatkoznod fürdőruhában. Mi lenne, ha leülnél vele és elmondanád ezt neki?
2017. aug. 26. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!