Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg anyával,...

Hogy értessem meg anyával, hogy a tűzforró hajvasalót nem tudom elrakni a helyére?

Figyelt kérdés

Kivasalom a hajam, lerakom a hajvasalót a fürdőben a kőre, hogy kihűljön, nem telik el fél perc, már kiabál, hogy megint szanaszét hagyom a dolgaimat, és hogy rakjam el a helyére! De hát nem rakhatom a dobozába, vagy a többi cuccom közé, amíg forró...

Már próbáltam neki elmagyarázni, de még mindig veszekszik velem, mit csináljak vele??

2016. szept. 2. 10:03
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
84%

mondd meg neki,hogy nem történik semmi,hogyha 5 perccel később rakod el.

sosem értettem az ilyen idegbajos anyákat,hogy miért nem tudnak egy kicsit lazábbak lenni?

igaza van,hogy ne hagyd szét a cuccaid,de ha tudja,hogy el szoktad rakni,akkor lehetne türelmesebb

2016. szept. 2. 10:08
 2/41 A kérdező kommentje:
EL szoktam rakni, plusz berakom a radiátor alá, szóval útban sincs..
2016. szept. 2. 10:09
 3/41 anonim ***** válasza:
66%
Én az epilátoromat szoktam hűlni hagyni, de nem a fürdőszobában, hanem a saját szobámban az asztalon. Azért csak nem szól.
2016. szept. 2. 10:16
 4/41 anonim ***** válasza:
73%

Magyarázd el, hogy nem ottfelejtetted, nem hagytad szanaszét, várni kell, amíg kihűl, különben tönkremegy. Szeretnél rá vigyázni, hogy még sokáig tudd használni, és elég drága volt.

Ha ezt se érti meg, akkor kérd meg, hogy tegye el ő. Mikor megégeti a kezét, majd rá fog jönni, miért kell hagyni kihűlni.

35n

2016. szept. 2. 10:20
 5/41 anonim ***** válasza:
7%
Nem vagy valami okos meg kreatív. Törölközőt vizezz be hideg vízzel. Az pikk-pakk lehűti, utána el tudod tenni a helyére.
2016. szept. 2. 10:21
 6/41 anonim ***** válasza:
62%
hát én szólnék neki hogy oké ha nem hiszi fogja meg és tegye el, ha nem meri akkor mondhatod hogy áhhá, ha viszont megfogja és jajong akkor "én megmondtam" szöveg jöhet, de előbbivel kevesebb vitád lenne.
2016. szept. 2. 10:23
 7/41 A kérdező kommentje:

Biztos elektromos kütyüt fogok vizezni...

Az asztalomra meg nem akarok ilyen 150 fokos dolgokat pakolászni. :/

Elmagyaráztam neki, hogy nem ottfelejtettem, és nemsokára elpakolom, de az is baj, mert addig is ott "hentereg" a földön, és ő ezt nem bírja!

2016. szept. 2. 10:24
 8/41 anonim ***** válasza:
40%
Nyomdd az arcába! Miután leégette a fél fejét, mondd neki, hogy forró bmeg ezért nem raktam el.
2016. szept. 2. 10:38
 9/41 anonim ***** válasza:
37%
Utolsó, ezt én akartam ideírni, no de ha már leírtad, azt tudom mondani, respekt! :)
2016. szept. 2. 10:39
 10/41 anonim ***** válasza:
49%
Mondd neki, hogy markolja meg és próbálja meg elrakni :)
2016. szept. 2. 10:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!