Hogy értessem meg anyával, hogy a tűzforró hajvasalót nem tudom elrakni a helyére?
Kivasalom a hajam, lerakom a hajvasalót a fürdőben a kőre, hogy kihűljön, nem telik el fél perc, már kiabál, hogy megint szanaszét hagyom a dolgaimat, és hogy rakjam el a helyére! De hát nem rakhatom a dobozába, vagy a többi cuccom közé, amíg forró...
Már próbáltam neki elmagyarázni, de még mindig veszekszik velem, mit csináljak vele??
mondd meg neki,hogy nem történik semmi,hogyha 5 perccel később rakod el.
sosem értettem az ilyen idegbajos anyákat,hogy miért nem tudnak egy kicsit lazábbak lenni?
igaza van,hogy ne hagyd szét a cuccaid,de ha tudja,hogy el szoktad rakni,akkor lehetne türelmesebb
Magyarázd el, hogy nem ottfelejtetted, nem hagytad szanaszét, várni kell, amíg kihűl, különben tönkremegy. Szeretnél rá vigyázni, hogy még sokáig tudd használni, és elég drága volt.
Ha ezt se érti meg, akkor kérd meg, hogy tegye el ő. Mikor megégeti a kezét, majd rá fog jönni, miért kell hagyni kihűlni.
35n
Biztos elektromos kütyüt fogok vizezni...
Az asztalomra meg nem akarok ilyen 150 fokos dolgokat pakolászni. :/
Elmagyaráztam neki, hogy nem ottfelejtettem, és nemsokára elpakolom, de az is baj, mert addig is ott "hentereg" a földön, és ő ezt nem bírja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!