Hogy értessem meg anyával, hogy a tűzforró hajvasalót nem tudom elrakni a helyére?
Kivasalom a hajam, lerakom a hajvasalót a fürdőben a kőre, hogy kihűljön, nem telik el fél perc, már kiabál, hogy megint szanaszét hagyom a dolgaimat, és hogy rakjam el a helyére! De hát nem rakhatom a dobozába, vagy a többi cuccom közé, amíg forró...
Már próbáltam neki elmagyarázni, de még mindig veszekszik velem, mit csináljak vele??
Sminkelni soha nem szoktam.. Majd kitalálok valamit amivel elfoglalhatom magam odabent.. A tippet Köszi.
Amúgy az óráim több mint fele idegen nyelv, amit jobban tudok mint amilyen szinten most év elején tanítják, szóval nincs szükségem rá most, hogy nagyon figyeljek arra, hogy "xy a nevem" és hasonlók, de nem tudom ez hogy jön a kérdéshez!
"Biztos elektromos kütyüt fogok vizezni... "
Nem lenne áram alatt. És valószínűleg trehány vagy, azért van kibukva az anyád, nem ezért az egy darab vacak miatt, csak azt elfelejtitek mellé írni, hogy "mellesleg egy disznóólban élek, mert ott érzem jól magam és anyámnak ez nem tetszik".
Annyira tudjátok magatokat fényezni ismeretlenek előtt, hogy már okádni lehet tőle.
Erre mondják, hogy 1st World's Problem.
Irigylem a kérdezőt, hogy ez a legnagyobb gondja.
Rakd el.
Ha ő jobban tudja akkor majd tüzet is jobbam tud oltani 😂
De kutyát macskát előtte vigyél ki az udvarra!
"nem hiszem el,hogy ha a szobádba beviszel egy alátétet és lerakod az ágyra míg kihül,akkor abba is beleköt.. "
Ha a szobámban elöl hagyok valamit, azrt is kiabál. Mindennek a helyén KELL lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!