Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg anyával,...

Hogy értessem meg anyával, hogy a tűzforró hajvasalót nem tudom elrakni a helyére?

Figyelt kérdés

Kivasalom a hajam, lerakom a hajvasalót a fürdőben a kőre, hogy kihűljön, nem telik el fél perc, már kiabál, hogy megint szanaszét hagyom a dolgaimat, és hogy rakjam el a helyére! De hát nem rakhatom a dobozába, vagy a többi cuccom közé, amíg forró...

Már próbáltam neki elmagyarázni, de még mindig veszekszik velem, mit csináljak vele??

2016. szept. 2. 10:03
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
96%
Nyomd a kezébe aztán megérti , vagy kérdezd meg amikor abbah hagyja a ruhak vásárlá sat hogy ő miért nem rakja el azonnal ha befejezte ! Vagy miért nem eszik azonnal a kajabol amint kizárt alatta? Lehet elgondolkodik 😁😂
2016. szept. 2. 14:55
 32/41 A kérdező kommentje:

Sminkelni soha nem szoktam.. Majd kitalálok valamit amivel elfoglalhatom magam odabent.. A tippet Köszi.

Amúgy az óráim több mint fele idegen nyelv, amit jobban tudok mint amilyen szinten most év elején tanítják, szóval nincs szükségem rá most, hogy nagyon figyeljek arra, hogy "xy a nevem" és hasonlók, de nem tudom ez hogy jön a kérdéshez!

2016. szept. 2. 14:58
 33/41 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező,nem hiszem el,hogy ha a szobádba beviszel egy alátétet és lerakod az ágyra míg kihül,akkor abba is beleköt.. Vagy nincs saját szobád hogy nem tudod ezt se megoldani,vagy mi?
2016. szept. 2. 15:55
 34/41 anonim ***** válasza:
9%

"Biztos elektromos kütyüt fogok vizezni... "

Nem lenne áram alatt. És valószínűleg trehány vagy, azért van kibukva az anyád, nem ezért az egy darab vacak miatt, csak azt elfelejtitek mellé írni, hogy "mellesleg egy disznóólban élek, mert ott érzem jól magam és anyámnak ez nem tetszik".

Annyira tudjátok magatokat fényezni ismeretlenek előtt, hogy már okádni lehet tőle.

2016. szept. 2. 16:29
 35/41 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó válaszoló, én meg az olyanokról okádok mint te. Gondolom te álomvilágban nőttél fel. A kérdező fel tett egy kérdést, és elmagyarázta, hogy hiába próbálja meg az anyjának elmondani, hogy nem tudja elrakni amíg forró. Ráadásul nem is az útba teszi. Akkor meg? Miért lenne trehány? Az anyja értetlen. De ha meg esetleg trehány is, az a megoldás, hogy ordibál folyamatosan?? Szerintem nem.:)
2016. szept. 2. 19:06
 36/41 anonim ***** válasza:
8%

Erre mondják, hogy 1st World's Problem.

Irigylem a kérdezőt, hogy ez a legnagyobb gondja.

2016. szept. 2. 19:09
 37/41 anonim válasza:
30%
Vágd a képébe xd
2016. szept. 2. 21:26
 38/41 anonim válasza:
hát velem is ez van amikor bermudát sütök, és kinthagyom mert ugye forró...és nálam sem telik el fél perc máris jön a hang. megértelek. egyszer üljetek le együtt hogy nyugodtan hangsúlyozom nyugodtan, és akkor amikor nyugalmi állapotában van az anyukád, és mondd el neki hogy a tűzforró hajvasalót nemlehet papírdobozba rakni mikor végzel. Gondolom feltűnik neki hogy logikus. :) nekem ez így bevált.
2016. szept. 3. 17:50
 39/41 DONIBOY válasza:
73%

Rakd el.

Ha ő jobban tudja akkor majd tüzet is jobbam tud oltani 😂

De kutyát macskát előtte vigyél ki az udvarra!

2016. szept. 3. 18:01
 40/41 A kérdező kommentje:

"nem hiszem el,hogy ha a szobádba beviszel egy alátétet és lerakod az ágyra míg kihül,akkor abba is beleköt.. "

Ha a szobámban elöl hagyok valamit, azrt is kiabál. Mindennek a helyén KELL lennie.

2016. szept. 5. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!