Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg anyával,...

Hogy értessem meg anyával, hogy a tűzforró hajvasalót nem tudom elrakni a helyére?

Figyelt kérdés

Kivasalom a hajam, lerakom a hajvasalót a fürdőben a kőre, hogy kihűljön, nem telik el fél perc, már kiabál, hogy megint szanaszét hagyom a dolgaimat, és hogy rakjam el a helyére! De hát nem rakhatom a dobozába, vagy a többi cuccom közé, amíg forró...

Már próbáltam neki elmagyarázni, de még mindig veszekszik velem, mit csináljak vele??

2016. szept. 2. 10:03
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
84%
Oké, akkor annyi, hogy mi van, ha a helyére teszed? Lenne bárminek baja? Elolvadna a doboza, kigyulladna? Tedd el egyszer, aztán ha valami gond van, mutasd meg anyukádnak, hogy nézd csak, hoppá, szétolvadt a polc vagy az akármi, amire rátettem. Hát akkor most mi legyen?
2016. szept. 2. 11:49
 22/41 A kérdező kommentje:

A nappaliból nyílik a fürdő, mindig ott van, szóval igen, belát oda és mindig látja, hogy ott van.

A szobámban se hagyhatom elöl.

2016. szept. 2. 11:50
 23/41 anonim ***** válasza:
9%

"A nappaliból nyílik a fürdő, mindig ott van, szóval igen, belát oda és mindig látja, hogy ott van. "

Zárd be a fürdőszoba ajtaját.

2016. szept. 2. 11:52
 24/41 A kérdező kommentje:
Nem zárható, becsukni tudnám, de Úgyis megy valaaki oda mire kihűl, szóval nem segítene, meg látná, hogy nincs nálam mikor jövök ki, szóval nyilván bent hagytam
2016. szept. 2. 11:59
 25/41 anonim ***** válasza:
22%
Tegnap elkezdődött a suli, tízkor miért nem ott vagy?
2016. szept. 2. 12:01
 26/41 A kérdező kommentje:
Telefonról írok
2016. szept. 2. 12:05
 27/41 anonim ***** válasza:
69%
Amikor vasalod a hajadat és csak pár tincs van kapcsold ki és kikapcsolt hajvasalóval vasald amig ki nem hül a vasaló.
2016. szept. 2. 13:01
 28/41 anonim ***** válasza:
0%
minden órád lyukas, vagy bacol fgyelni?
2016. szept. 2. 13:48
 29/41 anonim ***** válasza:
96%
Lehet kapni direkt hajvasalóhoz olyan kis táskát, ami tűzálló anyagból van.
2016. szept. 2. 14:15
 30/41 anonim ***** válasza:
93%

Te meg dolgozzál aranyom, ne itt kötekedj délben a kérdezővel :)

Egyébként, maradj bent addig a fürdőben, ameddig ki nem hűl. Csináld azt, hogy először kivasalod a hajadat, aztán öltözöl fel, majd sminkelsz. Addig lehűl annyira, hogy eltudd tenni.

2016. szept. 2. 14:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!