Hogy értessem meg anyával, hogy a tűzforró hajvasalót nem tudom elrakni a helyére?
Kivasalom a hajam, lerakom a hajvasalót a fürdőben a kőre, hogy kihűljön, nem telik el fél perc, már kiabál, hogy megint szanaszét hagyom a dolgaimat, és hogy rakjam el a helyére! De hát nem rakhatom a dobozába, vagy a többi cuccom közé, amíg forró...
Már próbáltam neki elmagyarázni, de még mindig veszekszik velem, mit csináljak vele??
11: És mégis mi a gond a kérdezővel?
Értelmesen elmondta anyukájának, hogy nem tudja azonnal elrakni, mert forró. Nem hagyja ott sose, hanem elrakja, miután kihűlt. Olyan helyre teszi addig, ahol nem zavar senkit.
Ha ezek után anyukája nem képes felfogni, akkor mit kéne még tennie? És miért az ő hibája, hogy ilyen értetlen az anyja?
Nincs bent állat meg kisgyerek.
Amúgy olyan sokan írjátok, hogy kérjem meg őt hogy rakja el aztán jól megégeti, de miért égetné? Csak a fém kapok forrók rajta, a "markolata" nem..
Hát az edényalátét vagy ilyesmi nem lenne rossz ötlet, de tulajdonképpen Sehol nem hagyhatnám elöl l, kifejezetten a helyére kellene tennem. :( én próbálok kompromisszumos megoldást találni de nem lehet! Ha meg Megkérdezem -NORMÁLISAN! - hogy azért ilyen-e velem, mert munkában felidegesítik, vagy valami, akkor kiabál, ezt nem lehet megbeszélni vele. :(
Ha a saját szobádban hűtöd ki, az is zavarja?
Az enyémnek van hőálló tasakja, beviszem a szobámba, és arra szoktam rátenni, amíg kihűl. De erre nyilván jó egy edényalátét is, ahogy már írták.
Vasald más időpontban a hajadat. Ne akkor, amikor anyád fél percen belül ott van a fürdőszobában.
Vagy bármikor kilépsz a fürdőszobából, anyád fél percen belül szemlét tart, hogy mi a helyzet utánad???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!