Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessem meg ezt anyával?

Hogyan értessem meg ezt anyával?

Figyelt kérdés

Anya mindennap veszekedik velem amiért szerinte keveset eszek. Pontosan mennyit nem tudom, tényleg egy kis cica adaggal ér fel de belém ennyi fér, főleg hogy naponta kb 3-4 szer eszek kisebb adagokat csak azt nem látja mert dolgozom, és ott min. 2 szer eszem.

Szinte már hisztizik hogy minek főz, nem eszem, fintorgok pocsékolok stb na és hogy bezzeg a 7 évvel idősebb fiú testvérem ő nem válogatott és mennyit evett.

2014. nov. 17. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha dolgozol, akkor nem lehetsz olyan fiatal, hogy neki kelljen ellenőrizni. Nem vagy túl sovány? Régen is ennyit ettél? Mondd meg, hogy neked ennyi a normális, inkább többször eszel keveset, ami egészségesebb is. Úgy főzzön, hogy te nem eszel sokat.
2014. nov. 17. 21:54
 2/3 A kérdező kommentje:

A kategória kicsit elcsúszott. Telefonról vagyok :)

Nem vagyok sovány, sőt! Normál alkatom van, talán fogyni kellene.

58 kg vagyok és 160 cm

2014. nov. 17. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Okés, ne egyél, de a fintorgás tényleg nem eshet jól neki.
2014. nov. 17. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!