Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El fogok költözni nemsokára....

El fogok költözni nemsokára. Hogyan értessem ezt meg anyával?

Figyelt kérdés

Augusztus végén fogok elköltözni barátomhoz Belgiumba. 6 éve ismerjük már egymást egyébként, de 3 éve jöttünk csak össze. A srác amúgy belga és egyik barátnőm ismerősén keresztül ismertem meg, aki Belgiumban él, ezzel a sráccal osztálytársak voltak, mindig is jóban voltak és amikor jött Magyarországra, hozta magával.

A nyelvet beszélem, bár nem tökéletesen, dr barátom szerint egész jó és akarmikor tud nekem segíteni. Ő is tud pár dolgot magyarul, de csak a nagyon alapokat.

Anya pedig teljesen odavan hogy el fogok költözni. Tudom, hogy aggódik, de minden nap ast hallgatom, hülyeség ez az egész és ne menjek. Pedig ismeri a srácot, volt itt párszor nálunk meg tavaly júliusban én is mentem hozzá.

19/l

2017. aug. 7. 02:20
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Anyukat ki kene egy hetre, hadd lassa hol fogsz elni, milyen korulmenyek kozott es lassa a kapcsolatotokat is. Vannak mar fix tervek? Miben fog vagy segit elintezni a haver? Munkaban, iskolaban? Ez mar mind fel van allitva? Ezt is meg kell mutatni, elmondani anyudnak, hogy megnyugodjon. Onallo lakasban fogsz lakni baratoddal? Kie? Ki fogja fizetni. Egy szulonek ezt mind tudnia es latnia kell, hogy nyugodt szivvel adja aldasat a csemetere.
2017. aug. 7. 03:53
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Először is bizonyítsd be hogy rendes ember a barátod és hogy nem csak a lakásban fogsz ülni, hogy dolgozni vagy tanulni fogsz. Megmutathatod a munkaszerződést vagy a felvételt igazoló lapot. Lakást is érdemes megmutatni még ha csak képeken is. Bizonyítsátok be neki hogy jó helyed lesz ott, nem rontod el az életedet, nem leszel kitartott.
2017. aug. 7. 04:16
 3/10 anonim ***** válasza:
57%

Van munkád vagy végzettséged egy semmi érettségin kivül, vagy a barátod fog eltartani?

Én mindenesetre gutaütést kapnék, ha a lányomnak ennyire nem lenne esze hogy szakma vagy piacképes tudás nélkül kimegy a létbizonytalanságba egy pasi miatt, és eltarthatja magát vele, vagy max mosogat, szart pucol, mert sehová nem fog kelleni.

2017. aug. 7. 06:47
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Egy belga ferfi nem nagyon tartja el a baratnojet.
2017. aug. 7. 07:01
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

szerintem úgy, hogy elköltözöl Belgiumba

akkor majd megérti

2017. aug. 7. 07:52
 6/10 anonim ***** válasza:
39%
A leírtakból arra következtettem, hogy anyádnak te jelented a családot és nincs mellette férfi, társ. Ő inkább önmagát félti és nem tudja, mit kezdjen majd az életével.
2017. aug. 7. 08:19
 7/10 anonim ***** válasza:
93%

Hasonló korban mentem ki Angliába :)

Eleinte nehezen értette meg anyukám, minden este sírt, terrortámadásoknál addig pánikolt, amíg nem írtam neki..

2017. aug. 7. 08:22
 8/10 anonim ***** válasza:
37%

Vallon, flamand vagy migráns?

Nem mindegy... egy marokkóihoz én sem akarnálak elengedni, bármennyire is belgának képzeli magát.

2017. aug. 7. 11:26
 9/10 anonim ***** válasza:
86%

Elmész oszt csókolom, nem bonyolult ez.

Persze anyád részéről teljesen jogos a kiakadás, mivel a 19 éves nyelvet alig beszélő, végzettséggel nem rendelkező lánya, aki 3 éve él távkapcsolatban (nettó hány órát voltatok együtt?) egy vadidegen országba utazik több, mint 1000 km-re. Mondjuk párszor már volt nálatok, uh mégse értem anyádat..

2017. aug. 7. 18:13
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
Mondjuk minimum a franciára rágyúrnék a helyedben,erre pedig rengeteg módszer van.Meg én elmennék valamit melózni is,kell tartalék is.
2017. aug. 7. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!