Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessem meg végre...

Hogyan értessem meg végre anyukámmal, hogy ne nézze át minden szegletét a szobámnak?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok. Takarítom a szobámat magamtól is, de anyukám folyton bejön és összepakol mindent, illetve ő is takarít itt. Tudom, hogy ennek örülnöm kéne, de ezeket én is megcsinálom..

Ami nagyon zavar, az az, hogy mindenhova benéz, pl. a táskámba is. Múltkor otthon sem voltam, mire hazajöttem, üres volt a táskám, kivett belőle mindent, és hát pl. óvszer is volt benne. Tudja, hogy nem vagyok szűz, de nekem ez akkor is kínos. De más cuccaimat is csomó ideig keresnem kell, hogy megtaláljam.

Nemrég pl. borotvát vettem, azt is megtalálta, és még meg is kérdezi, hogy minek vettem ilyen hülyeséget, ott az epilátor. Na most mégis hogy mondjam, hogy ez intim területre kell?:D

Lehet, hogy mást ez nem zavarna, de engem nagyon. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem az én lakásom, de ezt túlzásnak tartom. Már többször kértem, hogy ne csinálja, mégis ezt teszi. Mit tanácsoltok?

2017. aug. 3. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Azért nem tinédzser vagy már. Ülj le szemtől szembe vele és mond meg kerek perec h szereted de hagyja abba,hogy beleturkál a cuccaidba legyen kedves és tisztelje a magán szférádat ha erre képtelen akkor kostoltasd meg vele a maga főztjét és csinald te is ezt. Arról nem beszélve ,hogy nem nagyon értem mi kinos dolog van ezekben. Minek a Borotva? Mondmeg anya ha pasikkal vagyok kinos ha nem csupasz az epilátor meg baszottul fáj.Ha meg olyan tipusu család vagytok ,hogy a szüleid ahelyett ,hogy a drogokról stb beszélnének veled inkább bizalmatlanul keresik a füvet meg ilyeneket akkor neked kell a felnőttnek lenned. Nagylány vagy már folytass párbeszédet ők is emberek elvileg ... 26F
2017. aug. 3. 22:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer ülj le vele, és mondd el neki hogy ez téged zavar. Ha ez nem használ, akkor én tuti, hogy egy-két fontos dolgát úgy eldugnám, hogy nélkülem esélye ne legyen megtalálni. Ettől ugyan iszonyatosan ki fog borulni, üvöltözni fog, de te maradj higgadt, és mondd neki, hogy minden alkalommal, ha elpakol valamit a te cuccaid közül, te is elpakolsz az övéből. Legyél nagyon következetes, és tényleg tartsd be a szavad. 1 hónapot saccolok a változásra :)

30N

2017. aug. 3. 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:
35%
Veszel egy zárat és kész.
2017. aug. 4. 07:24
 4/4 anonim ***** válasza:
35%
Lakat a szekrényajtókra.
2017. aug. 4. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!