Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak anyukámmal?

Ghghg kérdése:

Mit csináljak anyukámmal?

Figyelt kérdés

Kollégista vagyok, alig várta a nyarat hogy találkozzunk.

Viszont rácsaptam egy bentlakásos balatoni melóra. Nagyon ellenezte mert összeveszett velem hogy ez hülyeség de végül ő mondta hogy támogat benne.

Egyke gyerek vagyok, ez neki biztos rosszul esik de a páromhoz közel lennék akivel augusztustól egy éves távkapcsolatban leszünk.

A kérdés hogy mit csináljak hogy ne szomorkodjon.

Mondjam vissza a munkàt?

2017. jún. 22. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd vissza a munkát, gondolom kell neked is a pénz. Hétvégente haza tudsz ugrani nem? Vagy esetleg anyukád is oda tud menni a szállásra, legalább kikapcsolódik ő is egy kicsit.
2017. jún. 22. 14:00
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Ne foglalkozz vele, a saját életedet kell építened nem az ő mentális hibáit ápolnod, ha tovább nyavalyog oda kell csapnod hogy észhez térjen.
2017. jún. 22. 14:17
 3/10 anonim ***** válasza:

Emlekeztesd, hogy penzt keresel, van hol laknod, es meg nyaralsz is.

Azt, termeszetesen hagyd ki, hogy kozel van a baratod.

2017. jún. 22. 14:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Van itthon is munkám de azzal vannak gondok sajnos. Meg a fizu se olyan jó mint az új helyen lenne..
2017. jún. 22. 14:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is "elhagytam" az anyukámat és eléggé lelkiismeret furdalásom van miatta, de tudom, hogy az élet nem igy müködik és nekünk gyerekeknek az a legjobb, ha a saját életünket própáljuk egyengetni.
2017. jún. 22. 14:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Azért óvatosan a balatoni melókkal! Nem mind arany ami fénylik, illetve ígérni mindenki tud.

Persze nem a kedvedet akarom elvenni, remélem szerencséd lesz, de nyaralásra nem nagyon kell majd felkészülnöd, mert ki fognak zsigerelni reggeltől estig dolgozol majd és ha végeztél alig várod majd hogy beess az ágyadba.

Kívánom, hogy ne legyen igazam.

Üdv Keszthelyről a Balaton fővárosából.

2017. jún. 22. 14:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Amint írtad is, megérti, mert ez neked jobb lesz a későbbiekben. Ha gyakran hívod az szerintem segít neki, még ha csak annyit beszéltek is, hogy jaja, ma is meleg volt, ma is elfáradtam, stb.
2017. jún. 22. 14:33
 8/10 A kérdező kommentje:

Igen, megérti

Úgy imádom benne hogy mindig ez van. Mondja a saját érdekéből fakadó dolgokat, összeveszik velem de mindig beismeri magának hogy mi a helyes :)

Csak a mi kapcsolatunk nagyon szoros (nincs apám, testvérem). Nem lenne egyedül de tudom hogy a mindene vagyok és ez fordítva is igaz csak bennem ez lazult picit a kolis évek alatt.

2017. jún. 22. 14:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Megnézted élőben hol fogsz dolgozni,milyen a szállás ? Mert két éve nagyon sok putri helyet láttam ahova felvettek volna,de katasztrofális volt a szállás,nem fogadtam el.Amit elvállaltam,annál is katasztrófa volt,de árnyalattal jobb mint a többi,a munkáról annyit hogy tényleg kifacsartak mindenkit reggeltől késő estig,alig éltünk,nem is csináltam sokáig.Jól gondold át hova mész.Időd nem lesz hazaugrálni,anyukádnak el kell fogadnia ezt,a munka az munka.
2017. jún. 22. 15:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy anyának mindig nehéz távol a gyermekétől. Annyit tudsz tenni, hogynapi szintem beszéltek. Hátha úgy jobb neki.
2017. jún. 25. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!