Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessem meg anyukámmal...

Hogyan értessem meg anyukámmal, hogy ne tegye tönkre azzal az életemet, hogy nem hagy nyugalomban tanulni?

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon fontos nekem a tanulás, a jövőm építése. Megcsinálok itthon mindent, szólok neki, hogy anyu, most megyek tanulni. Ez felszólítás arra, hogy ne zavarjon. Nyugtázza... Ennek ellenére mindenféle apró ügyekkel 20 percenként beront a szobámba, én pedig kiesek a tanulás ritmusából és nem haladok... :S Hogyan hassak rá, hogy ezt hagyja már abba? Tönkre fogok ebbe menni!
2017. máj. 14. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mond neki, hogy oké, most bent vagy a szobámban, most vigyél ki mindent, amire szükséget van, ha ez nem sikerül, akkor 1 óráig(vagy tovább nem tudom mennyi időre lenne szükséged) ne jöjjön be.

Lehet, hogy sértődés lesz belőle, de talán beválik.

Vagy, ha apáddal együtt vannak, mondd nekik, hogy menjenek el egyet sétálni, bevásárolni, vagy akármi házon kívüli programra.

Remélem segítettem:)

2017. máj. 14. 13:28
 2/7 anonim válasza:
100%
Mondd meg anyukáknak mikor leülsz tanulni, hogy ne menjen be hozzád 20 percenként. Kérd meg, hogy legalább csak addig hagyjon nyugton. Szépen ülj le vele és beszéljétek meg. Ezt máshogy nem nagyon lehet.
2017. máj. 14. 13:28
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem meg legyél rugalmasabb.

Könyvtárban, suliban, ha kolis leszel egyszer, ott sem fog mindenki lábujjhegyen járni, hogy "jaj, tanul a gyerek":))

Bejön, mond valamit, kimegy, fél füllel odahallgatsz aztán meg folytatod és kész.

2017. máj. 14. 13:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Sosem leszek kolis.
2017. máj. 14. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Megkérted már, hogy ne járkáljon be hozzád folyton, mert zavar a tanulásban? Ne célozgass meg iylen baromságok, hanem mondd meg kerek-perec, nagyon zavaró, mikor valamiben el vagy mélyedve és mindent ilyenkor akar mondani. Mondja este, ha végeztél.
2017. máj. 14. 13:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Zárd be az ajtódat. Ne mond neki többet, hogy mész tanulni. Nem kell mindent az orrára kötni.
2017. máj. 14. 18:15
 7/7 anonim ***** válasza:
most is csak nettezel
2017. máj. 16. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!