Anyával hogy értessem meg hogy ne hozza ide a kutyát?
Anya àllandoan elvállalja a barátnője kutyáját mikor az megy nyaralni havonta egyszer.
Az a kutya nem szeret engem. Morog rám, ugat rám, belekapott már egyszer a lábamba.
Mondtam anyának hogy ne haragudjon de mig itt van a kutya lassan már ki se merek jönni a szobámból és ne vállalja el többet.
Próbàltam a kutyának az elején enni adni, játszani, sètálni de semmit nem fogad el tölem csak morog és ugat.
Mármint hogy parancsolj anyukádnak? Sehogy!
Kérni kérhetsz, könyöröghetsz.
Havonta egyszer nyaral? :-O
Hány napig? És mivel keres ilyen jól? És ha ilyen jól keres, miért nem viszi a kutyáját valami olyan helyre, ahol pénzért vigyáznának rá? Ő tudja egyáltalán, hogy téged zavar? Tudatni kéne vele.
Persze tudja, hat hallja is.
De lerazza annyival hogy ezt a pàr napot kibirom.
Hat van hogy egy hetig, vaan hogy csak egy hétvégét van itt a kutya.
Mennyi idős vagy?
Ez lehet kiskorú veszélyeztetése. Elvégre nem rajta múlik, hogy nem harap meg a kutya.
Ha teheted, akkor menj el pl. nagyszülőkhöz, amíg ott a kutya.
Sajnos, az a forrása, hogy anyád nem tudja fegyelmezni a kutyát, és ráhagyja. Neki kéne most átvennie a falkavezér szerepet és helyretenni a dögöt.
Nem a kutya gazdájának a felelőssége, hanem az anyjáé, aki beleegyezik. Két felnőtt ember. A kérdező meg issza a levét.
Én biztos, hogy már rég elmenekültem volna valami rokonhoz azokra a napokra, hetekre.
Anyukád mit csinál, miközben a kutya morog és ugat rád??? Próbálja leállítani? És mekkora sikerrel?
Ha tudsz, beszélj a kutya gazdájával. Ha az ő társaságában találkoznál a kutyával, talán össze tudna barátkoztatni titeket.
Ha ez nem megy, vagy a gazdinak nincs rá ideje, szerezz be egy seprűnyelet, és kólintsd fejbe a kutyát, ha harapással próbálkozik. Ugrásszerűen meg fog nőni a tekintélyed.
én úgy intézném, h a kutyuli-mutyulival véletlenül történjen vmi... Nem vmi súlyos, de h a gazdájának eszébe se jusson hozzátok lepasszolni a dögöt.
És balesetnek látszana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!