Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az ilyenekbe mennyire kéne...

Az ilyenekbe mennyire kéne bevonni a szülőket? 16/f

Figyelt kérdés

Mind a két szülőmmel úgy ahogy jó a kapcsolatom, azért a legtöbbször elmondok nekik mindent, de nem szeretik az ezzel kapcsolatos dolgokat, szóval ezért merült fel bennem a kérdés.

Az elmúlt 3 napot az egyik barátomnál töltöttem és kipróbáltam a drogot, vagyis ő vett rá. Nem áll szándékomban többször ezt csinálni, csak kipróbáltam egyszer és ennyi volt. Meg azért ők is ismernek annyira, hogy tudják, hogy nem tenném,viszont haveromnál többről is van szó mint egy egyszerű kipróbálásról, szóval lehet tiltanának is tőle vagy valami.

2017. aug. 23. 19:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%

Nem lehet, hanem biztos tiltanak tőle joggal. Ha nem teszed többet, felejtsd el. Csak így szokott kezdődni.

Amúgy 16 évesen 3 napig nem kerestek? Ez elég hihetetlen.

2017. aug. 23. 22:40
 12/16 A kérdező kommentje:
Miért kerestek volna? Tudták hogy a haveromnál vagyok :D
2017. aug. 23. 22:55
 13/16 anonim ***** válasza:

A szüleidnek nem biztos szólnod kéne, mert az egy dolog, hogy elvágnád magad előttük, de meggyőződésem, hogy eléggé komolyan megbüntetnének, amiért egy ilyen ügybe belementél. S őszintén szólva, ha szülő lennék, nem lennék nyugodt, ha a gyermekemnek az egyik barátja szoros és állandó "kapcsolatban" lenne a kábítószerrel.

Egyébként is, hidd el, hogy van jobb szórakozás a mai világban, mint drogokat kipróbálni! Sőt, ezzel baromira kockáztattad az egészségedet, szóval örülj, hogy nem sült el rosszul a dolog.

2017. aug. 24. 01:59
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Drog egy gyűjtőfogalom. Nem lehet kipróbálni.

Mond csak el tapasztalataid. Ha tiltanak, gratulációm nevelési hiányosságaikhoz.

2017. aug. 24. 13:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
"Ha tiltanak, gratulációm nevelési hiányosságaikhoz." Mi a hiányosság abban hogy nem akarnak a gyerekükből agyatlan, drogos korcsot csinálni?
2017. aug. 24. 13:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene bevonni őket. Viszont ajánlom, hogy a szintetikus cuccokat is hanyagold az életedből.
2017. aug. 25. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!