Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az ilyenekbe mennyire "kell"...

Az ilyenekbe mennyire "kell" beavatni szüleimet? 14/l

Figyelt kérdés

A barátommal (15 éves) lefeküdtünk és hát szüleimmel viszonylag sok dolgot meg szoktunk beszélni.

Amúgy igen, lehet kicsit korai volt, de nincs mentségem, ez most így jött ki. 😌 Szüleim általában megértőek, de lehet ezt pont nem néznék jó szemmel és még a barátomtól is tiltanának.

2017. júl. 15. 12:01
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
26%
Ha nem érzed úgy, hogy elfogadnák meg nem "haragudnának" meg(bár ez a te magánéleted), akkor ne mondd el nekik, hiszen a te tested, te tudod mi a jó, és hogy mire mikor állsz készen.
2017. júl. 15. 12:06
 2/39 anonim válasza:
29%
Szerintem mond el. Hidd el, sokkal rosszabbul esne nekik, hogyha később tudják meg. Ilyen dologban lehetsz őszinte. :)
2017. júl. 15. 12:08
 3/39 anonim ***** válasza:
43%

1.Védekeztetek?

2.Ha nem akkor azonal szólj a szüleidnek.

3.Ha megmondod a szüleidnek akkor mond el azt is amit nekünk hogy szerinted is korai volt de védekeztetek és felelősségteljesek voltatok.

4.Szerintem mondd el a szüleidnek mert ha később kiderül akkor oda a bizalom. Amúgy mióta vagy eggyütt a barátoddal?

Remélem megértenek a szüleid és sok sikert kívánok. :-D

2017. júl. 15. 12:19
 4/39 anonim ***** válasza:
75%

Nem tom én soha nem beszéltem a szüleimmel szexről.

Védekezz és vigyázz magadra.

2017. júl. 15. 12:33
 5/39 anonim ***** válasza:
67%
Nálam úgy volt hogy már 14 évesen elvesztettem a szüzessége (nem vagyok rá büszke) de most 17 évesen ajánlották hogy menjek el nőgyógyászhoz, pszichiáterem javasolta, anya meg nem értette miért, a barátommal már 2 éve együtt vagyok, szóval nem volt nehéz kitalálni. Első alkalommal jött velem, de amúgy nem beszéltünk erről soha. Amúgy szerintem ne mond el, csak ha rákérdez meg több ideje együtt vagytok. Nőgyógyászhoz is el lehet menni egyedül.
2017. júl. 15. 12:33
 6/39 anonim ***** válasza:
62%
Apád örülni fog.
2017. júl. 15. 12:40
 7/39 anonim ***** válasza:
60%

Nehéz mit javasolni. Jó kapcsolatot szeretnék ápolni a lányaimmal ebben a korban, de nem biztos, hogy jól reagálnék erre a hírre. Nem igazán tudnék nyugodtan aludni azzal a tudattal, hogy a félig-meddig gyereklányomat valaki rendszeresen kisámfázza a teherbeesés veszélyével. Még rémlik, hogy mennyire felelőtlen kis hülye voltam ennyi idősen, és bár 16 évesen volt először komoly barátom anno, még vele is voltak rázós helyzetek, pedig felvilágosultak voltunk... Ennyi idősen a párkapcsolatok ilyen szintre emelését nem tartom jó dolognak.

Ha jó a viszony, azért szerintem anyukádnak meséld el finoman. Vagy kérdezősködj a témáról, lehet veszi a lapot.

2017. júl. 15. 12:50
 8/39 anonim ***** válasza:
72%
Sok mindent megbeszélek/megbeszéltem a szüleimmel. viszont tőlem sosem kérdeztél hogy mikor kivel hogyan vesztettem el anno. Úgy gondolom ez a saját magánügyem. Nem számoltam / számolok be nekik sosem a szexuális életemről.
2017. júl. 15. 12:50
 9/39 anonim ***** válasza:
47%

En nem mondtam el. Nem rajuk tartozik, nem az o testuk. Aztan meg agyalhatsz azon mikor talalkozol a baratoddal, hogy hogy anyud sik ideg mert biztos azt csinaljatok.

Semmi koze hozza. A lanya vagy oke, de a te tested te dontesed.

Es azis hogy nez ki, hogy ,,anya, szexeltem. ,,

Nemtud vele mit kezdeni. Visszaforditani nem tudja.

2017. júl. 15. 12:52
 10/39 anonim ***** válasza:
27%
Az is durva, hogy 14 évesen fiúzol, de a szex no comment. Nem hiába van rossz hírük a magyar nőknek.
2017. júl. 15. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!