Az ilyenekbe mennyire "kell" beavatni szüleimet? 14/l
A barátommal (15 éves) lefeküdtünk és hát szüleimmel viszonylag sok dolgot meg szoktunk beszélni.
Amúgy igen, lehet kicsit korai volt, de nincs mentségem, ez most így jött ki. 😌 Szüleim általában megértőek, de lehet ezt pont nem néznék jó szemmel és még a barátomtól is tiltanának.

1.Védekeztetek?
2.Ha nem akkor azonal szólj a szüleidnek.
3.Ha megmondod a szüleidnek akkor mond el azt is amit nekünk hogy szerinted is korai volt de védekeztetek és felelősségteljesek voltatok.
4.Szerintem mondd el a szüleidnek mert ha később kiderül akkor oda a bizalom. Amúgy mióta vagy eggyütt a barátoddal?
Remélem megértenek a szüleid és sok sikert kívánok. :-D

Nem tom én soha nem beszéltem a szüleimmel szexről.
Védekezz és vigyázz magadra.

Nehéz mit javasolni. Jó kapcsolatot szeretnék ápolni a lányaimmal ebben a korban, de nem biztos, hogy jól reagálnék erre a hírre. Nem igazán tudnék nyugodtan aludni azzal a tudattal, hogy a félig-meddig gyereklányomat valaki rendszeresen kisámfázza a teherbeesés veszélyével. Még rémlik, hogy mennyire felelőtlen kis hülye voltam ennyi idősen, és bár 16 évesen volt először komoly barátom anno, még vele is voltak rázós helyzetek, pedig felvilágosultak voltunk... Ennyi idősen a párkapcsolatok ilyen szintre emelését nem tartom jó dolognak.
Ha jó a viszony, azért szerintem anyukádnak meséld el finoman. Vagy kérdezősködj a témáról, lehet veszi a lapot.

En nem mondtam el. Nem rajuk tartozik, nem az o testuk. Aztan meg agyalhatsz azon mikor talalkozol a baratoddal, hogy hogy anyud sik ideg mert biztos azt csinaljatok.
Semmi koze hozza. A lanya vagy oke, de a te tested te dontesed.
Es azis hogy nez ki, hogy ,,anya, szexeltem. ,,
Nemtud vele mit kezdeni. Visszaforditani nem tudja.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!