Az ilyenekbe mennyire "kell" beavatni szüleimet? 14/l
Figyelt kérdés
A barátommal (15 éves) lefeküdtünk és hát szüleimmel viszonylag sok dolgot meg szoktunk beszélni.
Amúgy igen, lehet kicsit korai volt, de nincs mentségem, ez most így jött ki. 😌 Szüleim általában megértőek, de lehet ezt pont nem néznék jó szemmel és még a barátomtól is tiltanának.
Az anyjának pedig dehogy nincs köze hozzá, hogy a kiskorú lánya mit csinál a testével. Gondolom akkor is ezt mondjátok észlények, ha terhes lesz a lány. Aki dugni felnőtt, az legyen felnőtt bevállalni is.
2017. júl. 15. 12:54
12/39 anonim válasza:
Így jött ki? Ott aludtál náluk, vagy napközbeni találka alatt történt?
Ha ott aludtál, akkor anyud szerintem úgyis rákérdez majd. De ha nem, akkor szerintem mondd el neki, ha megbízol benne. Mióta vagytok együtt a barátoddal? Ha nem régóta, akkor inkább ne mondd el neki.
2017. júl. 15. 13:10
13/39 anonim válasza:
Eltiltottak már valaha valamitől? Az emberek általában olyan dolgoktól szoktak félni, aminek nincs reális esélye. Sokkal jobban éreznéd magaad, ha ez nem feszülne titokként köztetek, mert folyamatos lenne a lelkiismeretfurdalásod. Ha meg később esetleg az anyukád szóba hozza a témát mondjuk a védekezés kapcsán, sokkal cikibb lesz megmondani, hogy ja, te már két éve.
2017. júl. 15. 13:23
14/39 A kérdező kommentje:
1,5 hónapja vagyunk együtt és védekeztünk. Nem nagyon mentem volna bele anélkül.
2017. júl. 15. 13:24
15/39 anonim válasza:
Állítólag egy anya ha ránéz úgy a lányára a járásából is meg lehet állapítani hogy szűz e még.
2017. júl. 15. 13:33
16/39 anonim válasza:
Háát azért 15 évesen 1,5 hónap után nagyon nagyon hamar történt meg.
Ha én lennék az anyukád nem örülnék a hírnek..
2017. júl. 15. 13:49
17/39 anonim válasza:
Az én lányom 8 éves, de ha majd ott tartunk... azt gondolom, hogy ... 13 évesen leültetem és elmondom neki, amit tudnia kell véleményem szerint. Ebben az is benne lesz, hogy ha megtörténik a dolog, akkor elmondhatja, ha szeretné megosztani. ez egy fontos dolog és nem gondolom, hogy muszáj megosztania velem, de jó, ha elmondja, hisz én ott leszek a jóban és a rosszban is. akkor is, ha örülni kell és akkor is, ha sírni. :) de ha tudom, kb hol tart, akkor talán felkészültebb tudok lenni valamennyivel az eshető problémákra.
2017. júl. 15. 13:53
18/39 anonim válasza:
Kérdező, semennyire se kell, ha akarod elmondod, ha nem akarod, akkor nem. A Te döntésed.
2017. júl. 15. 14:19
19/39 anonim válasza:
Hát szomorú,hogy 14 évesen ehhez volt màr eszed.Gondolom a házimunka,vasalás az is nagyon megy mi?Büszke lehetsz magadra,kb ennyit is érsz màr.Csinálhatsz akármit,szüleidnek,nagyszüleidnek,tanároknak és sok másnak meg van a véleményük a hozzád hasonlókhoz.
A múltat nem lehet elmosni tudod!Itt is van aki 3 gyerekes anya már,de tehet akárkit elég sokan tudják hogy ki is volt.......
2017. júl. 15. 14:23
20/39 anonim válasza:
Hát én elvarnam, hogy a lányom minimum utólag felvilagositson róla, hogy 14 évesen már nemi életet él.... Remélem az én lányom még az előtt beszél majd velem, hogy lefekudne valakivel és remélem annyi esze is van, hogy nem 14 évesen jut eszébe, hanem majd 16-17 évesen és nem másfél hónap után. ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!