Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az ilyenekbe mennyire "kell"...

Az ilyenekbe mennyire "kell" beavatni szüleimet? 14/l

Figyelt kérdés

A barátommal (15 éves) lefeküdtünk és hát szüleimmel viszonylag sok dolgot meg szoktunk beszélni.

Amúgy igen, lehet kicsit korai volt, de nincs mentségem, ez most így jött ki. 😌 Szüleim általában megértőek, de lehet ezt pont nem néznék jó szemmel és még a barátomtól is tiltanának.

2017. júl. 15. 12:01
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
39%

Mondd el neki. Ha van egy kis esze anyukádnak, akkor eltiltja a barátodat! Ez így nagyon korai volt.

A barátod egy kangörcsös kis tinédzserfiú, akinek elég korán szétnyitottad a lábadat.

És te sem vagy elég érett, ha azt írod a védekezésről, hogy "Nem nagyon mentem volna bele anélkül". Tehát akár bele is mennél.

Nem baj, legalább már lehet menőzni a barátnők előtt, meg komoly felnőttnek érezheted magad, hogy már nem vagy szűz!

2017. júl. 15. 14:47
 22/39 anonim ***** válasza:
50%

Es ha eltiltja mit er el vele? :D attol ugyan ugy szuztelen marad. :D

Per ev es amugy eljott volna ez a pillanat. Majd akkor is eltiltja az anyja a baratjatol?

2017. júl. 15. 15:06
 23/39 anonim ***** válasza:
28%
Én nem mertem volna az anyám szeme elé kerülni, ha 14 évesen veszítem el a szüzességem, 1,5 hónap után. Legalább abortuszra nem kell menned, ez is valami.
2017. júl. 15. 18:19
 24/39 anonim ***** válasza:
16%

Mit ér el vele?

Talán megvédi attól, hogy idő előtt szexuális életet éljen, ezzel biztosítsa azt, hogy a későbbiekben normális, élvezhető legyen ez a fajta élete!

2017. júl. 15. 18:40
 25/39 anonim ***** válasza:
50%
Hát én szexről nem beszéltem velük az tuti. Ettől függetlenül, ha nem naiv tudják maguktól, ha olyanok mint az enyémek akkor majd te is köhintesz 1-et amikor 19 évesen szóba jön a téma és az jön a téma és az jön le a beszédjéből hogy azt hiszi szűz vagy :D
2017. júl. 15. 18:47
 26/39 anonim ***** válasza:
85%
"Nem hiába van rossz hírük a magyar nőknek." Hát anyádnak biztosan rossz híre van.
2017. júl. 15. 19:52
 27/39 anonim válasza:
21%

Itt nem arról van szó, hogy a szüleitekkel nem beszéltek a szexről.

Itt arról van szó, hogy 14 évesen vesztette el a szüzességét. Nyilván beszélnie kell velük. Azt hiszem ez egyértelmű.

2017. júl. 15. 20:37
 28/39 A kérdező kommentje:
Mindegy, most derült ki hogy a srác másik csajjal is kavar...
2017. júl. 15. 20:46
 29/39 anonim ***** válasza:
51%
"Itt arról van szó, hogy 14 évesen vesztette el a szüzességét. Nyilván beszélnie kell velük. Azt hiszem ez egyértelmű." - egyértelmű, hogy NEM KELL. Ha akar, beszél velük, ha nem akar, akkor nem, kizárólag az ő döntése.
2017. júl. 15. 21:02
 30/39 anonim ***** válasza:
91%
Hű, ez nem lehet kellemes akkor most neked. akarsz róla beszélni? (lány vagyok)
2017. júl. 15. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!